avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Mie imi pare putin cam mult NUP intrucat in mod normal trebuia sa fiti martor de la inceput.A fost confuza situatia.
Cu siguranta ca declaratia dvs. v-a scapat.Ati avut avocat?
Nu veti mai avea probleme daca sunteti martor.
Nu nu am avut avocat,dar atunci cind am dat declaratia am spus ca tipul care mi-a vandut telefonul a sustinut ca ii apartine si ca eu nu am stiut nimic de provenienta bunului Aceasi declaratie a dat si colegul meu cu care eram impreuna si stateam de vorba intr-o statie de taxi,noi fiind taximetristi,asteptand clienti si la un moment dat a venit respectivul cu telefonul,la salutat pe colegul meu spunindui pe nume,de aici am tras concluzia ca se cunosteau, spunand ca doreste sa isi vanda telefonul,ca telefonul ii apartine si il vinde ca are nevoie urgenta de bani.Colegul a spus ca nu are bani suficienti la el si ma intrebat pe mine daca doresc sa il cumpar dar am spus ca nu am nici eu toata suma .Atunci colegul mi-a spus ca imi da el imprumt jumatate din suma ,am fost de acord si am cumparat telefonul. Asa sa intimplat si acelasi lucru l-am declarat si eu si colegul in declaratia de la politie .Acum la tribunal ne-a chemat pe amindoi ca martori.Telefonul a fost ridicat de polite de la mine cu proces verbal .Asta este toata povestea ce credeti ce imi puteti spune este normal cu NUP si chemare ca martor ,ar trbuii sa imi fac griji sau sa ma linistiesc? Cu respect si multumiri pentru efortul dumneavoastra