avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Activitate enduristu

Activitate enduristu

Răspuns la discuția problema 2 asociati
Nimeni nu se pornunta ca ce onorariu sa ma astept in acest caz ?
Răspuns la discuția problema 2 asociati
Multumesc pentru raspunsuri.
Acum ca treaba sa fie limpede la cat se poate ridica rezolvarea acestei probleme cu ajutorul unui avocat ?
taxe + onorariu

Sa convoc AGA unde sa ii pun verde in fata ce am de gand sa fac ?
Răspuns la discuția excluderea unui asociat
Si daca asociatul refuza in ruptul capului si pe deasupra este si asociat in alta firma cu aceelasi profil de activitate ce e de facut ?
Răspuns la discuția problema 2 asociati

Intre timp am aflat ca, tipul este asociat (de curand ) intr-o alta firma tot pe aceelasi domeniu de activitate, si mai frumos a prestat si servicii pentru 2 fosti clienti ai firmei in care este asociat cu mine.

Sa inteleg ca, eu pot sa cer exluderea lui pe motiv ca, nu isi indeplineste atributiile, mai mult decat atat a retras o suma de bani din contul firmei fara sa prezinte acte justificative.
Inainte de asta vreau sa il chem la o conciliere amiabila in scris la care sa aduca si un expert contabil pentru a pica pe sumele ce le avem de recuperat.
Daca in termen de cateva zile nu raspunde in scris cereri mele atunci ma gandesc sa apelez la un avocat/ jurist care sa se ocupe de acesta problema.

Capitalul social este minim 200 RON
Firma are active 3 auto. fara cladiri si terenuri.
Unul dintre active este deja la el avand si talonul si CI,

Astept mai multe detalii !
Multumesc mult.


Buna,
Am un Srl unde suntem 2 asociati cu 50 /50 fiind in acelasi timp si 2 administratori, avem de recuperat de la debitori o suma de bani(unul dinre ei declarand insolventa), Acum eu de un an jumata suport toate cheltuielile firmei, impozit, contabil, etc tot din acest timp ,, trag ,, de acest asociat sa aduca un expert contabil sa calculam ce mai avem de recuperat in momentul inacsarii banilor el refuzand constant acest lucru.
De suspendat activitatea nu vreau momentan sa o suspend.
Ce pot face pe cale legala sa ajung la o intelegere cu el ca, in momentul in care se incaseaza bani sa i pot da partea si sa iasa din societate ?
Pana ala urma ce ,,pasi,, sunt pentru a fi 99 % in regula in acest tip de afacere ?
Răspuns la discuția Problema mare.
In aceasta perioada societatea mai poate functiona ? Daca in aceasta perioada de 1-2 luni aceasta societate genereaza pierderi semnificative intentionat ?

Pot interveni in vreun fel ?
Răspuns la discuția Problema mare.
Tablul de creante ca structura a creditorilor unde si cand se poate verifica ? 12.12.09 e data limita de depunere a creantelor la tribunal si 08.01,2010 e intalnirea creditorilor la sediul executorului.

Sigur sunt undeva la mijloc cu creanta catre aceeasta regie.
Din experienta dumneavoastra ce sanse sunt sa mai vad ceva bani de la regia asta ce apartine de stat ?
pt. discutii private astept. pm

Multumesc inca odata tuturor.
Răspuns la discuția Problema mare.
Multumesc mult !

Acum sunt mai linistit(am actele in regula:contract, facturi acceptate, instintare de plata acceptata) Acum vreau sa recuperez bani de la doamna avocat care nu a stiut sa calculeze, pentru asta o sa stau de vorba cu ea si daca nu o sa ii recuperez o sa stau de vorba cu un alt avocat.

Se poate intra la licitatiile ce vor avea loc pentru a lua bunuri mobile din aceea firma, fara a avea bani numai cu debitul inregistrat ?
Sa incep asa am angajat o avocata care mi-a gresit suma pe care eu o aveam de recuperat de la o societate ce a intrat in insolventa. Am castigat procesul am primit sentinta pe aproximativ 15 % din valoarea ce eu o aveam de recuperat de la aceea firma. Acum trebuie sa ma inscriu pe lista creditorilor la tribunal si nu stiu cu ce suma sa ma inscriu ?

Cum ii pot cere despagubiri ca, ea nu a stiut sa faca un calcul de clasa a 2 -a 2+4 = 6 ?
Cu ce acte ma pot inscrie in lista creditorilor ?