avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate hhhvictor

Activitate hhhvictor

Am imprumutat in martie 2022 unui prieten o suma de bani in euro pentru care am facut o hartie cu martori, termenul de restituire fiind 15 martie 2025. Prietenul mi-a spus ca se va stradui sa imi restituie banii, dar nu poate s-o faca la termenul scadent, iar eu nu doresc sa fac documente pentru prelungirea termenului de imprumut. Intrebarea mea este: in cazul in care prietenul nu imi restituie banii pana la 15 martie 2025, cat timp pot astepta restutuirea imprumutului fara sa ii solicit prin instanta restituirea banilor. Adica de la ce data intervine prescriptia si eu imi pierd dreptul de a-mi recupera banii. Multumesc
Este vorba despre Legea nr. 196/ 20 iulie 2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor? Cand puneti o intrebare, precizati va rog, data legii, in fiecare an ar putea exista o lege c numarul xyz. Incercati aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As fi dorit sa nu fie "final discutie", pentru multe persoane cu copii in aceeasi situatie, de oricare parte, ar fi foarte interesanta continuarea demersurilor si, mai ales, rezultatele acestor demersuri