Buna ziua,am si eu o problema.Veniturile mele provin din vanzarea cu amanuntul in targuri si piete a produselor din gradina proprie,cu un certificat de producator.In acest caz se presupune ca veniturile mele sunt din activitati agricole? Iar daca da,cum as putea sa-mi declar veniturile la Fisc avand in vedere faptul ca nu eliberez niciun bon sau ceva(nu sunt societate sau PFA).Am auzit ca sunt pasibila de evaziune fiscala si as vrea sa stiu mai concret ce ar trebui sa fac,la ce categorie ma incadrez.Astept raspuns,va multumesc anticipat.
Buna ziua,am si eu o problema la care va rog sa ma lamuriti daca se poate.De 2 ani lucrez ca si prezentatoare pe la diferite evenimente iar singura mea sursa de venit e onorariul care mi se cuvine,problema e ca eu nu sunt inregistrata niciunde cu aceste activitati iar la finante apar fara venituri,eu as vrea sa merg sa declar aceste venituri dar nu stiu cum sa procedez avand in vedere faptul ca eu nu am semnat niciun contract de colaborare sau ceva cu institutiile sau persoanele cu care colaborez.Puteti sa-mi spuneti cum as putea proceda in acest caz si daca as putea plati retroactiv impozitul care se cuvine si asigurarea sociala?
Buna ziua,pot beneficia de indemnizatie de somaj daca nu am niciun venit,iar pe cartea mea de munca nu s-a mai operat din 2005?Astept raspuns,va multumesc!
Buna ziua! am si eu o problema,sunt studenta la zi an 2 si sunt insarcinata in luna 4.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia privind cresterea copilului,am auzit fel si fel de pareri iar cu legislatia nu reusesc sa-i dau de capat.Astept un raspuns cat mai repede posibil,va multumesc!