multumesc de raspuns. insa nu am primit inca un raspuns de la ei.
ideea este ca aceste locuinte nu se pot cumpara(nu stiu exact cum...si de ce...)
cu toate ca unii dintre vecini nostri de bloc le-au si vandut deja...
in cazul in care nu incalc regulamentul forumului solicit ajutorul unui avocat care s-a mai confruntat cu un astfel de caz, sa ne reprezinte(suntem in jur de 5-6 apartamente).
multumesc
Buna ziua,
legat de acest subiect ''art. 184 al. 1,3'' am si eu o intrebare..
in martie am avut un accident....am lovit un autoturism care la randul lui a atins auto din fata sa. pasagerul din cea de-a doua masina s-a dus la spital si apoi a revenit la locul accidentului impreuna cu politia. Cu toate ca ''victima'' nu a depus plangere acestia mi-au luat permisul si mi-au dat o dovada pe care am prelungit-o lunar.
ieri a ajuns rezolutia si la sf scrie ca "propunerea de neincepere na urmarii penale fata de...sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culap prev. de art. 184 al 1 si 3 c.p.
am sunat azi la Udriste si mi-au spus ca nu se stie daca imi dau permisul sau mi-l suspenda pe 1 sau 3 luni....juristul imi va spune sigur :(#-o:(#-o:(#-o:(
este posibil???
Revin cu un detaliu...AFI este propietarul.
adevarul este ca noi nu am facut o solicitare scrisa catre ei sa le cumparam...ci doar am "auzit"..ca nu se cumpara:(
Buna ziua,
in cazul in care nu am nimerit bine categoria din forum imi cer iertare.
As avea nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema.
In momentul de fata locuiesc intr-un casa sociala(apartament in sect 2) si platim chirie lunara la ICRAL.
Am gasit un avocat care ne cere 1500lei de la fiecare apt. in parte sa dam in judecata ICRAL-ul sau Primaria Capitalei(noi banuim ca ei sunt propietarii, deorece prin numeroasele solicitari catre diferiti nu ma reusit sa afla exact ale cui sunt) .
In cazul in care cineva sa mai lovit de acest tip de problema i-as fi recunoscatoare daca m-ar ajuta cu un sfat.
Multumesc anticipat
..multumesc mult
..vom cauta atunci un avocat .....
dar din experienta Dvs ...vom avea castig de cauza....?
teretic ea este vinovata doar ca nu a anuntat .....
desi el a fost folosit corect...
multumesc mult!!!!
sper sa primim hotararea repede.
legat de recurs avem o problema ...ca nu stim exact ce presupune conform legii..? am vrea sa pregatim dosarul din timp sa nu ne trezim ca lipseset ceva
in paralel o sa cautam si un avocat...desi ...ne gandeam ca poate nu va fi necesar...
da ea este citat in proces.....si o cheama HIRIIALA nu HIRIEALA.....nu stiu daca are o importanta reala ....
- ROMÂNIA -
Ministerul Justiţiei
Justiţia în folosul cetăţenilor
Judecătoria ALEXANDRIA
TELEORMAN
Informaţii detaliate despre dosar
Număr unic dosar:
(Număr în format vechi) 2407/740/2009 (2541/2009)
Înregistrat în data de: 01.07.2009
Obiect dosar: pretenţii
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
AGENŢIA DE PLÃŢI ªI INTERVENŢIE PENTRU AGRICULTURÃ TELEORMAN : Reclamant
HIRIEALA GHEORGHIŢA : Pârât
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
01/09/2009 Amână judecarea cauzei la data de 24 noiembrie 2009, când se repetă citarea părţilor. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 1 septembrie 2009. Amânat
24/11/2009 Admite în parte acţiunea. Cu recurs. Soluţionare