Buna ziua,
in cazul in care nu am nimerit bine categoria din forum imi cer iertare.
As avea nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema.
In momentul de fata locuiesc intr-un casa sociala(apartament in sect 2) si platim chirie lunara la ICRAL.
Am gasit un avocat care ne cere 1500lei de la fiecare apt. in parte sa dam in judecata ICRAL-ul sau Primaria Capitalei(noi banuim ca ei sunt propietarii, deorece prin numeroasele solicitari catre diferiti nu ma reusit sa afla exact ale cui sunt) .
In cazul in care cineva sa mai lovit de acest tip de problema i-as fi recunoscatoare daca m-ar ajuta cu un sfat.
Multumesc anticipat
Nu inteleg de ce vreti sa dati in judecata proprietarul?
Banuiesc ca vreti sa va cumparati apartamentele ,iar atunci ar trebui sa faceti o solicitare in scris proprietarului ,sa va vanda;
Trebuie sa cereti extras de carte funciara de la OCPI (cadastru)pt a vedea care este proprietarul;
Vedeti in contul cui se duce chiria ca acela este proprietarul
Revin cu un detaliu...AFI este propietarul.
adevarul este ca noi nu am facut o solicitare scrisa catre ei sa le cumparam...ci doar am "auzit"..ca nu se cumpara:(
Pana sa dati in judecata ICRAL sau AFI sau Primaria...luati calea acestora si interesati-va daca puteti cumpara apartamentele sau nu.
Apoi va mai ganditi la procese pe care sa stiti de ce le-ati deschide si ce ati dori sa obtineti.
multumesc de raspuns. insa nu am primit inca un raspuns de la ei.
ideea este ca aceste locuinte nu se pot cumpara(nu stiu exact cum...si de ce...)
cu toate ca unii dintre vecini nostri de bloc le-au si vandut deja...
in cazul in care nu incalc regulamentul forumului solicit ajutorul unui avocat care s-a mai confruntat cu un astfel de caz, sa ne reprezinte(suntem in jur de 5-6 apartamente).
multumesc
Ce pot face?
Vasile Artur
As vrea sa ma ajutați si pe mn cu un sfat. Cum as putea intra in posesia unui apartament de la icral,acesta Fiind abandonat de către proprietar, de ... (vezi toată discuția)