As vrea sa ma ajutați si pe mn cu un sfat. Cum as putea intra in posesia unui apartament de la icral,acesta Fiind abandonat de către proprietar, de aproximativ 6 ani apartamentul este gol lăsat in paragina având datorii foarte marii pe care as fi dispus sa le achit pentru a sta acolo. Am 26 de ani si 2 copii minori. Ce pot face ca sa preiau contractul ??
Trebuie sa identificati proprietarul. Incercati sa ajungeti cumva la o intelegere cu el.
Daca, nu puteti, atunci incercati sa formulati o solicitare/cerere in scris catre ICRAL solicitand exact ceea ce doriti si cu mentiunea sa va raspunda in termen legal la solicitarea dvs.
Propietarul trăiește in alta țara am luat legătura cu el si mi-a cerut 10.000 € dar din cate am înțeles nu se poate ceda contractul,
Contractul lui este expirat de un an de zile,dar încă nu sa efectuat evacuarea a fost dat in judecată. Se mai poate face ceva cu el ?
Daca proprietar e icralul, el e chirias, mai exact, fost chirias asa ca banii i-ati da in vant.
Mergeti la icral sau cine e proprietar ( va puteti uita la portalul instantelor de judecata sa vedeti cine l-a dat in judecata) si cautati sa va intelegeti cu ei sa preluati ap prin contract angajandu-va sa platiti restantele.
Cuiul lui pepelea
silviuz
Locuiesc intr-un ap cu 4 camere. In \\"epoca de aur\\", cand apartamentul apartinea ICRAL-ulu, o camera a fost atribuita unei chiriase. Dupa \\"evenimentele ... (vezi toată discuția)
Ajutor!
George_Vlad
Buna ziua,
Am si eu o problema de lamurit. Ma rog, nu este personala ci a unei rude.
Aceasta persoana "a mostenit "de la parintii ei o camaruta de locuit ( ... (vezi toată discuția)