Locuiesc intr-un ap cu 4 camere. In "epoca de aur", cand apartamentul apartinea ICRAL-ulu, o camera a fost atribuita unei chiriase. Dupa "evenimentele din decembrie '89" am cumparat de la ICRAL cele 3 camere in care locuiam. Intregul imobil a fost revendicat de un cetatean turc caruia i s-a retrocedat partile ramase in proprietatea ICRAL. Cea de a 4-a camera din ap in care locuiesc i-a fost retrocedata proprietarului turc, ca si multe alte apartamente din imobil. Noul proprietar nu se intereseaza de proprietatea obtinuta, nu primeste chirie, dar platest prin intermediul unui avocat cheltuielile comune ce ii revin. Persoana careia i s-a inchiriat camera de langa cele 3 care imi apartin nu mai locuieste acolo dar o mentine ocupata, desi contractul de inchiriere cu ICRAL a devenit caduc. Proprietarul turc nu a raspuns la oferta mea de a cumpara acea camera. Cum as putea sa scap in mod legal de "cuiul lui Pepelea"???
Legea 10/2001
natalias_111
Am o problema mare Ajutati-ma!
Locuiesc intr-un bloc nationalizat. Fostii proprietari, printr-un PV au specificat proprietatea asupra apartamentelor si ... (vezi toată discuția)