avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cuiul lui Pepelea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cuiul lui Pepelea

Locuiesc intr-un ap cu 4 camere. In "epoca de aur", cand apartamentul apartinea ICRAL-ulu, o camera a fost atribuita unei chiriase. Dupa "evenimentele din decembrie '89" am cumparat de la ICRAL cele 3 camere in care locuiam. Intregul imobil a fost revendicat de un cetatean turc caruia i s-a retrocedat partile ramase in proprietatea ICRAL. Cea de a 4-a camera din ap in care locuiesc i-a fost retrocedata proprietarului turc, ca si multe alte apartamente din imobil. Noul proprietar nu se intereseaza de proprietatea obtinuta, nu primeste chirie, dar platest prin intermediul unui avocat cheltuielile comune ce ii revin. Persoana careia i s-a inchiriat camera de langa cele 3 care imi apartin nu mai locuieste acolo dar o mentine ocupata, desi contractul de inchiriere cu ICRAL a devenit caduc. Proprietarul turc nu a raspuns la oferta mea de a cumpara acea camera. Cum as putea sa scap in mod legal de "cuiul lui Pepelea"???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:05, 13 Decembrie 2014
In instanta, cereti iesirea din indiviziune.
Cu cine sa ies din indiviziune, cand persoana in cauza ocupa fara niciun drept o camera si o parte din spatile comune care nu se pot imparti?
Fata de turc, cereti sa vi se atribuie imobilul si sa ii platiti turcului sulta.
Am incercat, dar nu raspunde nici el nici avocatul lui din Romania...
Ati incercat ce ? Actionati-l in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ce apartine icral-ului gabitap gabitap Voi incerca sa descriu subiectul cat mai succint. Locuiesc intr-un apartament proprietate personala, la ultimul etaj al unui bloc. Ultimul apartament de pe ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 natalias_111 natalias_111 Am o problema mare Ajutati-ma! Locuiesc intr-un bloc nationalizat. Fostii proprietari, printr-un PV au specificat proprietatea asupra apartamentelor si ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)