avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament ce apartine ICRAL-ului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament ce apartine ICRAL-ului

Voi incerca sa descriu subiectul cat mai succint. Locuiesc intr-un apartament proprietate personala, la ultimul etaj al unui bloc. Ultimul apartament de pe palier (langa apartamentul meu) apartine ICRAL-ului si are rolul de uscatorie, aferenta scarii de bloc. 4 familii detin cheia acelui apartament si, implicit se folosesc de spatiul respectiv. Intrebarea pe care doresc sa o pun este urmatoarea: exista posibilitatea de a cumpara acel apartament de la ICRAL? Daca da, care ar fi modalitatea?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:01, 30 Aprilie 2010
mai intai il ichiriati si dupa aia il cumparati.. in ce sector este?
Apartamentul se gaseste in sectorul 4. Care este modalitatea de a-l putea inchiria?
Luand legatura cu proprietarul, adica cu ICRAL sau cum i-o fi spunand acum....
Cred ca ar trebui sa va informati la as. proprietari. Sunt o multime de blocuri care la ultimul nivel au un spatiu format din doua incaperi care in proiectul initial figurau ca spalator-uscator. Daca nu s-au subtilizat, este posibil sa gasiti pe-acolo un boyler pentru prepararea apei calde, ceva chiuvete, instalatii, baterii de distributie...
Prin cumpararea tuturor apartamentelor acele spatii au ramas la dispozitia tuturor proprietarilor ca spatiu comun insa proprietarii de la ultimul nivel l-au ocupat inca din epoca trecuta, iar acum, nestingheriti de nimeni, continua sa-l ocupe...
Discutii au mai fost pe forum, privind cumpararea sau inchirierea acestor tipuri de spatiu. Opinia mea este sa discutati cu presedintele as. prop. intentia dvs. de achizitionare/concesionare/inchiriere a spatiului. ICRAL-ul nu cred ca va poate ajuta. Daca ar fi fost in proprietatea lor, il faceau bani demult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria la bloc dorudoru dorudoru Locuiesc in sectorul 5-Bucuresti.La fiecare etaj al blocului exista o camera ( USCATORIE ) care pe vremea impuscatului o foloseam toti locatarii de pe palier. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achizitionat de curand o uscatorie. problema e ... garetbora garetbora Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun bloc kobo kobo In urma cu ceva timp am cumparat un apartament. In actul de v/c era trecuta si un alt spatiu- care facea parte din spatiul comun al blocului. Accesul la acesta ... (vezi toată discuția)