Multumesc pentru raspunsuri,iar pentru pakos NU,NU MAI POT DELOC,SIMT CA'NNNEBUNESC!!!!!!!
am doi copii o fetita de 3 ani si un baietel de 1 an si 7 luni.a fost o perioada cand am avut ambii copii sub 2 ani,timp in care am luat doar 600 ron pentru ambii copii ,pentru aceasta perioada si anume de 8 luni pot primi indemnizatia retroactiv?
NU SUNT CONSULTANT IN ASTFEL DE PROBLEME,DAR AVAND IN VEDERE CA ACEA PERSOANA TE-A AJUTAT CAND AI AVUT PROBLEME MAI BINE FA CUMVA SI RETURNEAZA-I BANII--IN RATE,VEZI TU.DACA NU VEI PLATI ACUM VEI PLATI CU SIGURANTA ALTADATA,IAR CONSTIINTA TA (DACA AI)TE VA MUSTRA.I-A DECIZIA CORECTA.
am societatea in insolventa,am vorbit cu lichidatorul si vreau sa ne reorganizam,dar trebuie in fiecare luna sa platesc lichidatorul.Iar bani,de unde?
Si nici suma nu este foarte mica pentru mine.Intradevar trebuie sa platesc lichidatorul?
AR TREBUI SA SCHIMB TITLUL, NU MAI ESTE NEDUMERIRE,AM O INTREBARE, DACA SOC. ARE DATORII LA FURNIZORI DE 360000 RON, ADM. NU DETINE NICI UN BUN MOBIL SAU IMOBIL,CE SE INTAMPLA IN ACEST CAZ?
sunt nedumerita,chiar indignata,sau sa nu exagerez am ramas socata.Sunt asociat unic al unei societati,sunt in procedura de faliment am avut un termen,am facut inaintare,am primit alt termen,au avut magistratii greva,ne-au amanat,am primit alt termen am facut iar inaintare pentru a-mi angaja un avocat spre nedumerirea mea nu am primit nici un raspuns,nici o notificare,nici o instiintare,Astazi am vrut sa alimentez cardul societatii,iar cei de la banca mi-au spus ca am cardurile,conturile blocate si ca am chiar si un lichidator.REPET NU AM PRIMIT NICI O INSTIINTARE,NIMIC.SUNT NEDUMERITA.CE IMI PUTETI SPUNE?:-/