avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

@
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
beni22, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:09, 15 Decembrie 2009
Da, teoretic va poate actiona in judecata , sustinuta si de reprezentantul legal .Insa nu prea vad cum va dovedi faptul ca v-a dat acesti bani( doar daca a pastrat conversatia de pe mess) . Cel mai indicat ar fi totusi ca dvs . sa stati de vorba cu fata si sa ii expicati faptul ca momentan nu duspuneti de bani pentru a-i returna si ca nu este rea credinta( in caz ca este asa).
Depinde.
De condamnat penal este greu dar eu zic sa aveti avocat inainte de a da declaratie.Daca dati declaratia aiurea veti fi condamnat penal.
In civil instanta va poate obliga numai la plata sumei de bani datorate.

avocat Claudiu Lascoschi
@
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
beni22, utilizator
Probe in procesul penal pot exista.
In procesul civil e mai complicat pentru el.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Probe in procesul penal pot exista.
In procesul civil e mai complicat pentru el.

avocat Claudiu Lascoschi

nu inteleg nu sunt obisnuit cu termeni...in procesul penal ce mi se poate intampla iar in cel civil ce mi se poate intampla?

Alte discuții în legătură

Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)
Parte civila neprezentata la proces.ce se intampla? cipdy cipdy SUNT PARTE CIVILA(NU SUNT SI PARTE VATAMATA CI DOAR CIVILA) INTR-UN PROCES PENAL DE FURT CALIFICAT.NU AM POSIBILITATEA SA MA PREZINT IN INSTANTA.MI SE INTAMPLA ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)