avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

@
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
beni22, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:09, 15 Decembrie 2009
NU SUNT CONSULTANT IN ASTFEL DE PROBLEME,DAR AVAND IN VEDERE CA ACEA PERSOANA TE-A AJUTAT CAND AI AVUT PROBLEME MAI BINE FA CUMVA SI RETURNEAZA-I BANII--IN RATE,VEZI TU.DACA NU VEI PLATI ACUM VEI PLATI CU SIGURANTA ALTADATA,IAR CONSTIINTA TA (DACA AI)TE VA MUSTRA.I-A DECIZIA CORECTA.
In mod normal,dar si corect este sa restituiti banii persoanei care v-a imprumutat,cum corect a aratat"MIRUNA 2,9".Este o problema de onoare la indiferent ce varsta.Mai este si o problema de educatie.
Din fericire,pentru dvs., nu sunt probe care sa ateste intelegerea dintre dvs. si imprumutator,dar acesta nu este,repet un motiv care sa va determine sa fiti incorect sau cum se mai spune prin anumite medii,sa fiti "smecher"
beni22 a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Probe in procesul penal pot exista.
In procesul civil e mai complicat pentru el.

avocat Claudiu Lascoschi

nu inteleg nu sunt obisnuit cu termeni...in procesul penal ce mi se poate intampla iar in cel civil ce mi se poate intampla?


In penal se ajunge la o pedeapsa cu inchisoarea, posibil cu suspendare.Probe se pot gasi.
Si eu zic ca ar fi corect sa restituiti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)
Parte civila neprezentata la proces.ce se intampla? cipdy cipdy SUNT PARTE CIVILA(NU SUNT SI PARTE VATAMATA CI DOAR CIVILA) INTR-UN PROCES PENAL DE FURT CALIFICAT.NU AM POSIBILITATEA SA MA PREZINT IN INSTANTA.MI SE INTAMPLA ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)