avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... nedumerire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

nedumerire

sunt nedumerita,chiar indignata,sau sa nu exagerez am ramas socata.Sunt asociat unic al unei societati,sunt in procedura de faliment am avut un termen,am facut inaintare,am primit alt termen,au avut magistratii greva,ne-au amanat,am primit alt termen am facut iar inaintare pentru a-mi angaja un avocat spre nedumerirea mea nu am primit nici un raspuns,nici o notificare,nici o instiintare,Astazi am vrut sa alimentez cardul societatii,iar cei de la banca mi-au spus ca am cardurile,conturile blocate si ca am chiar si un lichidator.REPET NU AM PRIMIT NICI O INSTIINTARE,NIMIC.SUNT NEDUMERITA.CE IMI PUTETI SPUNE?:-/
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 23:49, 6 Ianuarie 2010
Nedumerirea dvs s-ar putea risipi daca ati citi art. 7 din Legea privind procedura insolventei referitor la citarea si comunicarea actelor de procedura care prevede ca "citarea partilor, precum si comunicarea oricaror acte de procedura, a convocarilor si notificarilor se efectueaza prin Buletinul procedurilor de insolventa".

Contactati un avocat / jurist cu experienta in insolventa deoarece toate aceste proceduri reclama un minimum de cunostinte juridice.
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
ContSters84518, utilizator
spre nedumerirea mea nu am primit nici un raspuns,nici o notificare,nici o instiintare,

Concluzia art7 din legea 85/2006 mentionat de colegul florinraican este ca trebuia sa fiti in sala de judecata la termen .
In cazul de fata cererea dvs ( a debitorului) a fost respinsa , s-a deschis procedura simplificata a falimentului si s-a numit un lichidator .
Lichidatorul va va notifica
AR TREBUI SA SCHIMB TITLUL, NU MAI ESTE NEDUMERIRE,AM O INTREBARE, DACA SOC. ARE DATORII LA FURNIZORI DE 360000 RON, ADM. NU DETINE NICI UN BUN MOBIL SAU IMOBIL,CE SE INTAMPLA IN ACEST CAZ?
Scopul procedurii insolventei este acela de a acoperi pasivul debitorului. Incazul incare acest scop nu poate fi atins datorita faptului ca societatea nu se poate reorganiza ori nu detine bunuri/active se poate dispune, la cererea lichidatorului, ca o parte din pasivul societatii sa fie acoperit de catre membrii organelor de conducere precum si de catre orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului.

Faptul ca administratorul societatii nu detine bunuri mobile/imobile poate determina infiintarea unei popriri pe veniturile prezente si viitoare.

In functie de contributia dvs la falimentarea societatii precum si de conduita dvs din momentul premergator starii de insolventa puteti raspunde penal pentru bancruta simpla ori frauduloasa, gestiune frauduloasa sau delapidare.
am primit notificare de la lichidator si am hotarat de comun acord ca reorganizarea soc. este cea mai buna solutie.ce ma mai deranjeaza acum este faptul ca politia ne mai cauta pentru lamuriri,de ce?nu au incheiat dosarul,nu inteleg,daca ma puteti lamuri,va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)
Masa credala Otilia B. Otilia B. Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ? Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)
Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)