avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... nedumerire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

nedumerire

sunt nedumerita,chiar indignata,sau sa nu exagerez am ramas socata.Sunt asociat unic al unei societati,sunt in procedura de faliment am avut un termen,am facut inaintare,am primit alt termen,au avut magistratii greva,ne-au amanat,am primit alt termen am facut iar inaintare pentru a-mi angaja un avocat spre nedumerirea mea nu am primit nici un raspuns,nici o notificare,nici o instiintare,Astazi am vrut sa alimentez cardul societatii,iar cei de la banca mi-au spus ca am cardurile,conturile blocate si ca am chiar si un lichidator.REPET NU AM PRIMIT NICI O INSTIINTARE,NIMIC.SUNT NEDUMERITA.CE IMI PUTETI SPUNE?:-/
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 23:49, 6 Ianuarie 2010
trebuia sa va prezentati la instanta. ati fost citat odata ,deci s-a judecat cu procedura.
dati-mi o explicatie mai ampla,daca se poate.Multumesc!
ce scrie pe citatia de la politie ???? pentru ce fapte (infractiuni) sunteti cercetat ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)
Masa credala Otilia B. Otilia B. Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ? Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)
Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)