avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate AncaCiocan

Activitate AncaCiocan

Răspuns la discuția revisal 1.0.0
Buna ziua.
Am incercat sa incarc pt prima data Revisal pe comp si imi tot da eroare cand incarc patch pt incarcare CAEN-uri actualizate. Am windows Vista .... si am inteles ca nu este compatibil cu progr. Ma gandesc sa incerc sa incarc mai intai Revisal 1.0.0. si apoi urm variante si patch-uri .. poate asa va merge... asa ca, va rog sa-mi trimiteti si mie Revisal 1.0.0 caci nu-l gasesc pe net.
adresa de mail: ancaele@yahoo.com
Va multumesc !
multumesc pt raspuns.
Inca o intrebare: la pct. 2 - recuperarea pierderii din corectarea erorilor din exercitiile precedente pe baza profitului nerepartizat 1171 = 1174 o voi inregistra la 01.01.2010 ? Ma gandesc ca asa trebuie, dar nu sunt sigura.

multumesc inca o data!
AncaCiocan a scris:

Buna,
dar in cazul in care :
- in 2008 (infiintare societate) am profit si nu am constituit rezerva legala, ci doar am profit nerepartizat (am facut in ian 2009 asa 121 = 1171)
- in 2009 am pierdere si vreau sa constitui rezerva legala aferenta profitului din 2008, ca sa fiu in regula
- in 2009 am si rezultat reportat din corectarea erorilor contabile aferente anului 2008 in ct 1174
Cum procedez?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc anticipat,
Anca

pls help me.
As vrea sa ma ajutati - in conditiile actuale - cu inregistrarile contabile pentru :
1. constituirea rezervei legale la 31.12.2009 cu inreg.: 129 = 1061 (din pf 2008) si 1171 = 129;
2. ce fac cu sold debitor 1174 (rezultat reportat din corectarea erorilor contabile aferente anului 2008)
3. acoperirea pierderii din 2009 din rezultatul reportat - adica profitul din 2008
pls, orice sfat e binevenit.
Buna,
dar in cazul in care :
- in 2008 (infiintare societate) am profit si nu am constituit rezerva legala, ci doar am profit nerepartizat (am facut in ian 2009 asa 121 = 1171)
- in 2009 am pierdere si vreau sa constitui rezerva legala aferenta profitului din 2008, ca sa fiu in regula
- in 2009 am si rezultat reportat din corectarea erorilor contabile aferente anului 2008 in ct 1174
Cum procedez?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc anticipat,
Anca
Buna ziua,
Am 2 intrebari:
- sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie. De 4 luni de zile am inchiriat un apartament si obtin venituri din chirii impozitate. Am inteles ca nu tb sa am alte venituri ... am incalcat cu ceva legea?
- doresc sa mai am un copil in acest timp si ar trebui astfel sa ma transfer dintr-un concediu in altul . Efectiv, ce venit voi avea lunar dupa cei 2 ani de concediu pt primul copil?
Va multumesc foarte mult.