Buna ziua,
Azi dimineata a, primit 2 somatii
In perioada cand lucram am avut 2 carduri.
Unul de salarii la care am facut overdraft si unul de cumparaturi.
Dupa ce mi-am dat demisia nu le-am mai putut achita deoarece nu am mai gasit nimic de munca.
La overdraft mai am 3338 lei si la cardul de cumparaturi 859.
In somatie mi sa comunicat ca trebuie sa le platesc pe amandoua pana pe 29.12.2010 ceea ce e imposibil neavand nici un venit,
Ce se poate intampla mai departe ? Eu stau la parinti si nu am nici un bun pe numele meu.
Mama mea se teme sa nu i se puna sechestru pe bunurile din casa...au cum sa faca asaceva?
Va multumesc.
Ma puteti ajuta cu un model?
as dori un model eu numai sa ii completez numele si societatea.
El ar vrea cu preaviz de 15 zile, si sa mentioneze in demisie plata drepturilor salariale din septembrie, octombrie, noiembrie si a sumelor retinute cu titlu de garantie.
va multumesc
Buna ziua,
Am un prieten care lucreaza ca operator pc la un peco.
Angajatorul nu la mai platit din luna septembrie, plus ca le opreste in fiecare luna o suma ca garantie care spune el ca o va restitui la incetarea contractului de munca.
mentionez faptul ca contractul de munca e pe perioada nedeterminata.
Cum ar putea sa isi dea demisia si sa recupere banii de la angajator?
Va rog sa ma ajutati cu un model.
Va multumesc.
Buna ziua,
Am permisul suspendat 30 de zile pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului fara accident.
Intrebarea mea este urmatoarea: Punctele se aduna sau se sterg dupa incetarea suspendarii ?
Buna ziua,
Pe data de 08.05.10 mi-a fost retinut permisul pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului electric.(fara accident)
As dori sa stiu daca se mai da inca o data examen.
Va multumesc.
Buna ziua,
Sunt angajat la o societate din Bucuresti care are punct de lucru in Botosani.
Am o vechime de 1 an si 2 luni.
Ce trebuie sa fac sa ma trimita in somaj.
Cheltui mai mult de cat produc pe criza aceasta si somajul e mai mare fata de salariul pe care mi-l dau ei. X-(
Am o mare intrebare.
Am un overdraft la cardul de salarii si un card de cumparaturi...amandoua goale....
Ce imi poate face banca daca eu sunt in inposibilitate de plata neavand nici un venit.
Mentionez ca nu am nimic trecut pe mine...masina,casa,etc.