avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sa fac sa ma trimita in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa fac sa ma trimita in somaj?

Buna ziua,
Sunt angajat la o societate din Bucuresti care are punct de lucru in Botosani.
Am o vechime de 1 an si 2 luni.
Ce trebuie sa fac sa ma trimita in somaj.
Cheltui mai mult de cat produc pe criza aceasta si somajul e mai mare fata de salariul pe care mi-l dau ei. X-(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:18, 5 Februarie 2010
Sa ii rugati frumos.
Doar angajatorul poate dispune incetarea contractului de munca in conditiile legii pt a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare problema...ajutati-ma! geani842003 geani842003 Tocmai a primit sefa mea un e-mail in care ii spunea urmatoarele: \" stimata doamna, tinand cont de conditiile economice actuale, avand in vedere reducerea ... (vezi toată discuția)
Inchidere activitate S-Valentina S-Valentina Buna ziua, Daca am primit de la societate o notificare privind inchiderea de activitate pentru desfiintarea postului, ce variante am eu sau ce obligatii are ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)