avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.

Am o mare intrebare.
Am un overdraft la cardul de salarii si un card de cumparaturi...amandoua goale....
Ce imi poate face banca daca eu sunt in inposibilitate de plata neavand nici un venit.
Mentionez ca nu am nimic trecut pe mine...masina,casa,etc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:09, 30 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Momentan nimic, in afara de faptul ca o sa fiti trecut ca rau platnic si nu veti mai primi nici un credit de la nicio alta banca. Sub aspectul executarii silite, daca aveti giranti sau codebitori trecuti in contracte, vor plati acestia.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
zahariamarius a scris:

Buna ziua !
Momentan nimic, in afara de faptul ca o sa fiti trecut ca rau platnic si nu veti mai primi nici un credit de la nicio alta banca. Sub aspectul executarii silite, daca aveti giranti sau codebitori trecuti in contracte, vor plati acestia.

Banca poate apela la executor si putet avea neplacuta surpriza de a va trezi cu o poprire pe salariu!B-) Neachitarea creditului nu este decat o amanare a inevitabilului! Nu este o solutie!
De obicei bancile au executori bancari si vor lasa ei sa scapati fara o poprire...
Chiar credeti ca banca o sa renunte la acei bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat - calitate de coplatitor GeorgianaSs GeorgianaSs Buna ziua. Am o intrebare..acu 3 ani i\'am semnat fostului meu logodnic la banca pentru un credit de nevoi personale in calitate de coplatitor. As doei sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartamennt Ethan Winters Ethan Winters Buna ziua. Doresc sa stiu anumite detalii in caz in care banca ar pune sechestru pe un apartament. Sa zicem ca sotul/sotia a facut datorii bancare, iar ... (vezi toată discuția)
Card de credit ContSters268112 ContSters268112 am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii ... (vezi toată discuția)