avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate flash2000srl

Activitate flash2000srl

Stie cineva cand se mai da examen pentru functia de executor judecatoresc?Poate cineva care a mai sustinut acest examen imi poate spune daca este de 2 ori pe an sau o singura data?
Ma pot adreasa instantei judecatoresti cerand incuviintarea unei executari silite in nume personal si nu prin intermediul unui executor judecatoresc ?As vrea ca abia apoi sa ma adresez unui executor judecatoresc intrucat acesta imi va cere imediat un onorariu (pe care nu il am) si oricum va dura 1-3 luni pana la obtinerea incuviintarii.

Multumesc pentru ajutor.
La oficiul de cadastru nu mi-a intabulat casa pentru ca "mai nou" , trebuie sa platesc un nou impozit, si anume : impozit pe transfer de titlu de proprietate.Exista asa ceva??? Adjudecarea la licitatie este un act de constrangere nu o tranzactie.de ce sa platesc eu impozit 2 % din suma?Si mai mult...imi zicea sa pun banii ca si cum as fi fostul proprietar.Sa semnez cu numele lui dar sa pun eu banii.Cel mult...ar fi trebuit sa plateasca el nu?ca doar el a incasat.
Unde depune executorul judecatoresc banii ramasi dupa distribuirea catre creditori in cazul in care debitorul nu nu s-a prezentat nici inainte nici dupa licitatie, nici la evacuarea din imobil.Exista un birou special?
Nu locuieste nimeni in imobil.Debitorul nu s-a prezentat niciodata la nici o citatie.Nici macar nu isi intabulase casa cand a cumparat-o.A intabulat-o executorul in 2008 ,automat cand a inceput executarea.Nu si-a ridicat nici banii ramasi.
Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie deschis un nou proces de executare.Ma pot adresa si politiei sa il pot evacua pe debitor?Mai ales ca am si cadastru si intabulare si am si viza de flotant la acea adreasa?