avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... examen executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

examen executor judecatoresc

Stie cineva cand se mai da examen pentru functia de executor judecatoresc?Poate cineva care a mai sustinut acest examen imi poate spune daca este de 2 ori pe an sau o singura data?
Cel mai recent răspuns: Szegedi , utilizator 18:06, 6 Iulie 2012
Profesia de executor judecatoresc, nu functia :D .
Acum 2 zile a avut loc un examen, dar doar pentru juristii cu vechime.
In rest, personal nu am informatii. Trebuie sa urmariti periodic site-urile de specialitate.....
Anul acesta nu a avut loc un examen pentru cei cu 3 ani vechime?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire legea 287/2011 privind executorii bancari..., alexmisa alexmisa As vrea sa primesc o opinie cu privire la legea amintita in titlu, si anume, in cazul meu, am activat ca executor in cadrul unui IFN pana in 31.03.2011, avand ... (vezi toată discuția)
Cum intri in meseria de executor judecătoresc ? Robert Dumitrache Robert Dumitrache Bună ziua! Sunt student in anul III in cadrul Facultății de Drept Unibuc , I-aș ruga pe cei care sunt in domeniu sau au informațiile necesare sa ma ajute ... (vezi toată discuția)
Examen exec. jud. roxanamolnar roxanamolnar Se poate sa ma ajute cineva cu cateva informatii legate de examenul de intrare in profesia de executor judecatoresc? Am terminat anul acesta facultatea de ... (vezi toată discuția)