Spetele erau identice.,cistigate ambele in prima faza la TRIBUNALE.,dar cu verdicte diferite la recurs,la Curtile de apel.
Este vorba de adeverinte eliberate de acelas Institutut pentru salariati ,cu text identic privind legile cf.carora s-a platit cas pt acord .si in baza carora s-a cerut prin judecata recalcularea pensiilor.#-o
Eu sunt inginer si am gindit la fel cu dv.
Am fost uluita cit timp se pierde la tribunale pentru ca sunt doua raspunsuri legale dar opuse pt. o problema supusa judecatorilor.Si in loc sa se anuleze unul din raspunsurile legale se lasa lucrurile la intimplare si se dau solutii care se bat cap in cap,spre disperarea oamenilor
Zeci de colegi de Institut si sute sau mii din alte Institute de proiectare-cercetare au facut procese contra Caselor de pensii penrtu recalcularea pensiei cu luarea in calcul a adeverintelor privind cistigurile sub forma de acord.AU CISTIGAT LA TRIBUNALE SAU dupa recursuri la CURTEA DE APEL.Am o prietena care a lucrat cu mine si colegii mei la Institut,in acord .Sta in Piatra Neamt.A facut si ea,ca si noi, proces pt.recalculare.A cistigat in prima faza la TREIBUNAL,dar la recursul facut de Casa de Pensii la Curtea de apel Bacau a pierdut cu Hotarare IREVOCABIL.Cum este posibil ca penru aceeasi situatie mii de persoane sa cistige si citiva sa piarda?!?!.CE POATE FACE PRIETENA MEA ? MAI ESTE VREO CALE DE ATAC ? Va multumesc anticipat
Va rog sa-mi spuneti ,cf OUG 100/2008,citi ani spor si luni spor rezulta pt 29 de ani,7 luni si 28 zile lucrati in grupa ll de toxicitate ? Va multumesc