avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OUG 100/2008
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OUG 100/2008

Va rog sa-mi spuneti ,cf OUG 100/2008,citi ani spor si luni spor rezulta pt 29 de ani,7 luni si 28 zile lucrati in grupa ll de toxicitate ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:50, 7 Ianuarie 2010
Vreti sa spuneti pentru grupa II de munca. :)
Sporul se acorda numai pentru anii intregi lucrati in grupa si este 7 ani si 3 luni.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie pensionare stanciuflorin stanciuflorin Mama mea s-a pensionat anticipat ( cu 34 de luni inainte de termen) iar la data de 16.11.2009 a primit decizia de pensionare prin care i s-a calculat o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia partial anticipata laidydy laidydy Buna seara, Tatal meu este pensionat anticipat ,depunandu si dosarul la data de 01.10.2008 la varsta de 62 ani si 2 luni.Pensia limita de varsta este de 64 si ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata mare gosco mare gosco Sunt nascuta in 12.12.1954 si am inscrisa in cartea de munca operioada totala de munca de 25 de ani .Pe langa acestia am 18 luni de somaj si un total ... (vezi toată discuția)