avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... completare la taxe judiciare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

completare la taxe judiciare

Dupa ce se plateste taxa judiciara, trebuie sau nu sa se mearga la Inalta Curte de Justitie pt. depunerea chitantei ?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters115732 , utilizator 15:33, 17 Ianuarie 2010
nu. o puteti trimite prin posta, curier, cu confirmare de primire indicind pe aceasta sau pe adresa de inaintare numarul dosarului pentru care s-a facut plata.
Multumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimit acte in dosar GermanAlex GermanAlex Am un proces la Tribunalul Cluj si eu sunt din Pitesti. Am avocat, dar e ca si cum nu as avea, deci nici nu pot apela la el. Vreau sa depun la dosar niste ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)