avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate Chirpac_Mariana_Violeta

Activitate Chirpac_Mariana_Violeta

Buna ziua. Sunt aspiranta unui titlu de avocat, dar telul meu este acela de a profesa aceasta meserie in Italia. As dori sa aflu informatii despre recunoasterea diplomelor noastre in Italia, dar si procedura de purtat pentru a ajunge intr-acolo.
Va multumesc!
Buna ziua, am nevoie urgenta de un raspuns!!! Tatal meu si-a dat in judecata cei 3 frati si Consiliul Local pt uzucaparea unui imobil si pt constatarea calitatii de unic mostenitor. In sept 2013, procesul s-a finalizat printr-o hotarare, acum definitiva, prin care tata a castigat. Cei trei frati, paratii, sunt obligati la plata unor cheltuieli de judecata in valoare de 2600 lei catre stat (pt ca statul l-a scutit pe tata de plata acestei sume printr-un ajutor public judiciar). Ei nu se afla in tara si au primit deja amenda pentru neplata sumei. Vreau sa platesc EU aceasta suma. Cum fac?Unde platesc? E suficient sa ma duc la finante si sa fac plata eu si apoi sa depun dovada la registratura? stiu ca o plata o poate face oricine. E asa si in cazul asta?
Stiu ca bauturile alcoolice achizitionate de la persoane fizice nu pot intra pe borderoul de achizitie. As dori sa stiu prin ce modalitate se poate.