avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate Pop Claudia

Activitate Pop Claudia

Buna asi dori sa stiu ce inseamna litigii cu profesionisti intr-un proces comercial.Pana acum era proces de faliment iar dupa ultimul termen la care eu nu am putut asista doar lichidatorul apare pe portalul instantei litigii cu profesionist Va multumesc
Răspuns la discuția faliment
ok multumesc de raspuns dar avand in vedere ca firma de la care a fost cumparat bunul a fost radiata la inceputul anului trecut ce drept mai au ei sa ceara bunul inapoi?????
din actele contabile nu reiese ca administratorul sa fi furat din firma pt ca el ca persoana fizica a creditat firma si mai are de recuperat destui de multi banii
judecatorul care se ocupa de caz si lichidatorul judiciar eu acest raspuns l-am primit bunul este platit 70 la suta este posibil sa fie asa cum zice lichidatorul ???
multumesc de raspuns firma are un an decand este in procedura de insolventa cat mai poate dura acest proces este un pic mai complicat procesul capul tractor care este inmatriculat pe firma este cumparat in rate iar firma de la care am cumparat masina nu mai exista ca persoana juridica adica a fost radiata dar inainte au vandut contractele unei alte firme dar aceasta nu a luat legatura cu lichidatorol si judecatorul a decis ca bunul este al firmei care este acum in faliment multumesc
Discuție faliment
o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine plateste toate acveste lucruri daca firma in faliment nu are banii multumesc
asi vrea sa stiu ce se poate intampla daca am refuzat o fila cec ce se intampla din toate punctele de vedere:((