avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu cu profesionisti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu cu profesionisti

Buna asi dori sa stiu ce inseamna litigii cu profesionisti intr-un proces comercial.Pana acum era proces de faliment iar dupa ultimul termen la care eu nu am putut asista doar lichidatorul apare pe portalul instantei litigii cu profesionist Va multumesc
E tot litigiu comercial, doar ca s-a schimbat denumirea, conform Noului Cod civil.Comerciatii acum se numesc profesionisti , Codul comercial a disparut , fiind inclus in Noul Cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii cu profesionistii? Ramona24 Ramona24 Buna ziua! Ce inseamna litigii cu profesionistii? (vezi toată discuția)
Concilierea prealabila irbo irbo conform NCPC mai este obligatorie concilierea prealabila? am un litigiu comercial de 200.000 ron. din cate imi dau seama pentru mediere nu ma incadrez, in ... (vezi toată discuția)
Lichidare si radiere firma aflata in litigiu fuzzy fuzzy Dragi colegi, intrebarile sunt urmatoarele: 1. daca o firma ce are un litigiu de munca pe rol se lichideaza si se radiaza, mai poate fi trasa la raspundere in ... (vezi toată discuția)