avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_printi

Activitate ionut_printi

Buna ziua. Va multumesc pentru ajutor si pentru raspunsuri. Nu ma asteptam la atatea vizualizari si raspunsuri. Este un site de apreciat si oameni de apreciat. Astazi o sa stau si o sa ma gandesc bine ce sa fac in continuare si aveti dreptate, am doar 2 variante. Am sa fac o plangere pentru amenintari pentru ca am dovezi, am fost cu capul pe umeri si nu am sters mesajele de la respectivii, am sa fac o plangere la A.N.A.F dar si un la Protectia Consumatorilor. Cat despre plangerea pentru abuza de incredere depusa am sa las sa mearga mai departe pentru ca stiu si o pot devedi ca nu am gresit cu absolut nimic. Promit ca am sa va tin la curent cu ce o sa se intample mai departe. Doar nu o sa las un subiect neincheiat. Va multumesc inca odata. Stima si respect. Ionut.:)
Buna seara. Va multumesc tuturos pentru raspunsuri. Incerc sa lamuresc tot si sa raspund la toate intrebari vostre. Am fost gasit pe facebook.....bineinteles........cand am primit banii eu....respectiv sotia la cateva ore dupa....nu am primit nici o chitanta..........nimic. La politie pot sa va zic ca nu am rezolvat mare lucru.............in favoarea mea ma refer........avand in vedere serviciul meu.......sunt militar..........cred ca profita de chestia asta atat politistul care se ocupa de caz cat si domnisoara de la aparate.........am explicat tot politiei...foarte foarte detaliat......si singurul lui raspuns dupa aproape o ora de explicatii din partea mea au fost............mai baiete ai o plangere penala si daca pana vineri nu te impaci cu respectiva,adica sa i dai cei 2000 de ron, plangerea merge mai departe si o sa ti se intocmeasca dosar penal si stii foarte bine ce inseamna sa ai dosar penal in sistemul militar..............DEZASTRU. Inca nu am dosar penal dar avand in vedere ca este un oras mic.......deja sefii mei au auzit.......si deja sufar din cauza asta.......Deci singura varianta pe care mia dato politia a fost sai dau banii fetei si sa tac din gura. O foarte mare nedreptate avand in vedere ca nu am furat, nu am inselat pe nimeni si nu am avut absolut nici o intentie. Acum va intreb altceva. Rezolv ceva daca i dau banii respectivei si apoi fug repede repede si imi iau un avocat sa imi caut si eu dreptatea.........am fost acuzat pe nedrept,trebuie sa dau 2000 de lei ca sa scap de dosar penal, am fost facut de rusine in fata colegilor si sefilor pentru ca patronul sau angajata au raspandit zvonul la mine la servici, am fost amenintat ca ma calca cu masina si intra in casa peste mine daca nu duc banii fetei.........Ce sa fac?
La primirea banilor nu am primit.....nu am semnat nici un document fiscal......
Am fost la politie........si cica mia fost pusa plangere penala pentru abuz de incredere si acum ma obliga sai restitui banii sa nu mearga mai departe. ce sa fac?ajutoooooor???????
Suspect. Am toate mesajele sotului in telefon. Am banuit eu ca nu o sa fie bine asa ca am decis sa le pastrez. Locul meu de muca este mai delicat. Nu am voie sa am probleme cu politia si deaia va intreb...........pot sa fiu acuzat de ceva.......? de inselat nu am avut intetia de insela ca altfel nu lasam la bar datele mele de contact..............acuma ma intreb daca nu cumva domnisoara a uitat sa stearga punctele castigate de mine si in 24 de ore cine stie cati sau mai jucat acolo......o banuiala dea mea...........nustiu ce sa zic......sunt putin stresat.
Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Maine trebuie sa ma duc la politie sa dau declaratii si as vrea sa stiu ce sa fac necunoscand prea mult legile si nu as vrea sa fiu pacalit sau inselat invreun fel. Acum 2 luni in drum spre servici am intrat intr-un bar sa beau cafeaua si m-am jucat si eu putin la aparatele de tip slot. stiti despre ce vorbesc. M-am jucat asa vreo jumatate de ora si am castigat. A venit domnisoara de la bar, sa uitat la puncte si a zis 2000 de ron. sa dus la bar , a venit inapoi cu un caiet, a numarat punctele din nou, le-a scris in caiet si a zis ca nu are atatia bani si ca imi da numai 2 milione restul maine sau mai tarziu. Am luat cele 2 milione.......am lasat toate datele mele de pe buletin si iam zis ca dupamasa vine nevasta mea dupa restul banilor. pe la 14 dupamasa nevasta sa dus si a luat si restul banilor si pana aici totul a fost bine si frumos. Dimineata cand m-am trezit m-am trezit cu un mesaj pe facebook in care imi zicea ca este fata de la bar si sa fac bine sa ma duc sa duc banii inapoi ca crede ca sa gresit si nui ies banii la bar.Iam zis ca nui nici o problema.........o sa ajung la bar si stiind ca acolo sunt camere iam zis la telefon ca daca imi arata pe camera ca sa facut greseli atunci o sai dau banii inapoi. Mia zis ca se vede pe camera greseala ei........Am ajuns acolo si.....surpriza......pe camere nu se vedea absolut nimic.....iam zis sa imi demonstreze cumva ca sa gresit altfel nui dau banii.........eu nustiu ce greseli a facut ea acolo in 24 de ore si nu vreu sa fiu eu ala care plateste. 2 luni la rand am fost bombardat de telefgoane si mesaje de la barbatul ei.........mesaje in care chiar zice ca o sa intre in casa peste mine si sa dea cu masina peste mine daca nui duc banii. Azi am primit un telefon de la un politist sa ma duc maine sa vorbim....ce sa fac?Eu nu am avut nici o intentie rea.......si nici nu am...........
Răspuns la discuția IMPRUMUT
Din pacate nu am mentionat defectiunea in contract, am doar martori, dar asta nu ar fi cea mai mare problema pentru ca eu chiar vreau sa vina sa isi ia masina. Asta vroiam doar sa intreb , daca poate sa imi faca ceva rau in afara sa imi ia masina.
Discuție IMPRUMUT
Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe discutii cu proprietarul am ajuns a o hotarare, si anume sa imi vanda masina in rate intr-un anumit fel. Masina era la 3200 de euro si avea cutia de viteze defecta. Proprietrul a fost de acord sa o vanda in rate, 400euro in 10 luni si sa repar eu cutia de viteze. zis si facut. Ne-am intalnit la cluj si am facut un contract de imprumut nelegalizat la notar, de mana cu 2 martori care prevedea ca mi-a imprumutat 4000 de euro si eu am girat cu masina . daca intr-o luna nu plateam imi lua masina. Asa zice contractul pe care l-am facut impreuna. Am adus masina din Zalau pe platforma. am cumparat piesa de la cutia de viteze , pe banii mei desigur si am pus piesa pe masina. Acum am avut surpriza dupa 2 saptamani ca masina avea sa aiba mult mai multe defectiuni grave la motor si avand in vedere ca piesele la Rover sunt enorm de scumpe m-ar fi costat enorm. L-am suna si i-am explicat ca nu pot sa-i dau banii pe o masina care necesita mai multe reparatii costisitoare decat preciza el la vanzarea masinii si sa vina sa isi ia masina de la mine si sa anulam contractul. Acum urmeaza partea rea: Domnul nu mai vrea masina, e si normal, e stricata, ci vrea banii sau altceva de valoarea masinii. Eu in afara de un televizor si un calculator nu am nimic pe numele meu, stau inca la parinti. Vrea sa ma dea in judecata. Ce poate sa imi faca? Este posibil sa obtina in urma procesului altceva in afara masinii pe care vreau sa io dau? Va reamintesc ca nu am nimic pe numele meu, nu am ce sa-i dau. Va rog sa ma ajutati sa dezleg acest mister si neintelegere in care fiecare se crede victima.X-(