Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Maine trebuie sa ma duc la politie sa dau declaratii si as vrea sa stiu ce sa fac necunoscand prea mult legile si nu as vrea sa fiu pacalit sau inselat invreun fel. Acum 2 luni in drum spre servici am intrat intr-un bar sa beau cafeaua si m-am jucat si eu putin la aparatele de tip slot. stiti despre ce vorbesc. M-am jucat asa vreo jumatate de ora si am castigat. A venit domnisoara de la bar, sa uitat la puncte si a zis 2000 de ron. sa dus la bar , a venit inapoi cu un caiet, a numarat punctele din nou, le-a scris in caiet si a zis ca nu are atatia bani si ca imi da numai 2 milione restul maine sau mai tarziu. Am luat cele 2 milione.......am lasat toate datele mele de pe buletin si iam zis ca dupamasa vine nevasta mea dupa restul banilor. pe la 14 dupamasa nevasta sa dus si a luat si restul banilor si pana aici totul a fost bine si frumos. Dimineata cand m-am trezit m-am trezit cu un mesaj pe facebook in care imi zicea ca este fata de la bar si sa fac bine sa ma duc sa duc banii inapoi ca crede ca sa gresit si nui ies banii la bar.Iam zis ca nui nici o problema.........o sa ajung la bar si stiind ca acolo sunt camere iam zis la telefon ca daca imi arata pe camera ca sa facut greseli atunci o sai dau banii inapoi. Mia zis ca se vede pe camera greseala ei........Am ajuns acolo si.....surpriza......pe camere nu se vedea absolut nimic.....iam zis sa imi demonstreze cumva ca sa gresit altfel nui dau banii.........eu nustiu ce greseli a facut ea acolo in 24 de ore si nu vreu sa fiu eu ala care plateste. 2 luni la rand am fost bombardat de telefgoane si mesaje de la barbatul ei.........mesaje in care chiar zice ca o sa intre in casa peste mine si sa dea cu masina peste mine daca nui duc banii. Azi am primit un telefon de la un politist sa ma duc maine sa vorbim....ce sa fac?Eu nu am avut nici o intentie rea.......si nici nu am...........
Suspect. Am toate mesajele sotului in telefon. Am banuit eu ca nu o sa fie bine asa ca am decis sa le pastrez. Locul meu de muca este mai delicat. Nu am voie sa am probleme cu politia si deaia va intreb...........pot sa fiu acuzat de ceva.......? de inselat nu am avut intetia de insela ca altfel nu lasam la bar datele mele de contact..............acuma ma intreb daca nu cumva domnisoara a uitat sa stearga punctele castigate de mine si in 24 de ore cine stie cati sau mai jucat acolo......o banuiala dea mea...........nustiu ce sa zic......sunt putin stresat.
Am fost la politie........si cica mia fost pusa plangere penala pentru abuz de incredere si acum ma obliga sai restitui banii sa nu mearga mai departe. ce sa fac?ajutoooooor???????
Cand ati primit banii nu v-au dat niciun document fiscal sau nu ati semnat pentru primirea banilor? Sau sotiei?
Pana la urma banii v-au fost predati si nu i-ati luat cu forta.
V-a gasit pe facebook dupa datele din buletin? sau va cunosteati?
``.am lasat toate datele mele de pe buletin `` si ``Dimineata cand m-am trezit m-am trezit cu un mesaj pe facebook in care imi zicea ca este fata de la bar ``
e ceva ambiguu totusi... avand datele din buletin va putea cauta acasa... iar de`` a doua zi ``pana acum au trecut 2 luni... ``Acum 2 luni in drum spre servici ``
Acuzatie furt
MadalinCristea
Buna ziua,
As dori sa aflu care este solutionarea cea mai favorabila pentru urmatoarea situatie:
Am fost la cineva acum doua saptamani cu bicicleta si am ... (vezi toată discuția)
Amenintata
Loredana94
problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma ... (vezi toată discuția)