avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme dupa castig mare la aparate de tip slot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme dupa castig mare la aparate de tip slot intr-un bar

Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Maine trebuie sa ma duc la politie sa dau declaratii si as vrea sa stiu ce sa fac necunoscand prea mult legile si nu as vrea sa fiu pacalit sau inselat invreun fel. Acum 2 luni in drum spre servici am intrat intr-un bar sa beau cafeaua si m-am jucat si eu putin la aparatele de tip slot. stiti despre ce vorbesc. M-am jucat asa vreo jumatate de ora si am castigat. A venit domnisoara de la bar, sa uitat la puncte si a zis 2000 de ron. sa dus la bar , a venit inapoi cu un caiet, a numarat punctele din nou, le-a scris in caiet si a zis ca nu are atatia bani si ca imi da numai 2 milione restul maine sau mai tarziu. Am luat cele 2 milione.......am lasat toate datele mele de pe buletin si iam zis ca dupamasa vine nevasta mea dupa restul banilor. pe la 14 dupamasa nevasta sa dus si a luat si restul banilor si pana aici totul a fost bine si frumos. Dimineata cand m-am trezit m-am trezit cu un mesaj pe facebook in care imi zicea ca este fata de la bar si sa fac bine sa ma duc sa duc banii inapoi ca crede ca sa gresit si nui ies banii la bar.Iam zis ca nui nici o problema.........o sa ajung la bar si stiind ca acolo sunt camere iam zis la telefon ca daca imi arata pe camera ca sa facut greseli atunci o sai dau banii inapoi. Mia zis ca se vede pe camera greseala ei........Am ajuns acolo si.....surpriza......pe camere nu se vedea absolut nimic.....iam zis sa imi demonstreze cumva ca sa gresit altfel nui dau banii.........eu nustiu ce greseli a facut ea acolo in 24 de ore si nu vreu sa fiu eu ala care plateste. 2 luni la rand am fost bombardat de telefgoane si mesaje de la barbatul ei.........mesaje in care chiar zice ca o sa intre in casa peste mine si sa dea cu masina peste mine daca nui duc banii. Azi am primit un telefon de la un politist sa ma duc maine sa vorbim....ce sa fac?Eu nu am avut nici o intentie rea.......si nici nu am...........
Felicitari Ionut pentru curaj si tine-o tot asa. Nu te lasa . Esti pe drumul cel bun. Bravos.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
Pilu, utilizator
Te sfatuiesc sa faci o sesizare catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc - Bucuresti, Calea Victoriei nr.9 sau office@onjn.gov.ro in care povestesti care este practica operatorului de jocuri, dai adresa locatiei respective si soliciti sa se dispuna control si masurile legale avand in vedere practica de intimidare. Spui ca poti pune la dispizitie si inregistrarile. Pe de alta parte, daca lucrurile au stat exact asa cum spui, n-ai gresit cu nimic din punct de vedere penal (exceptand obligatiile statutare ale profesiei pe care nu le cunosc) iar organul de cercetare, daca nu cumva este pe-o mana cu organizatorul, constata cu ei au savarsit fapte penale (amenintare, constrangere psihica). Oricum, ai la dispzitie calea de atac impotriva ordonantelor daca nu-ti convone solutia. In final, un judecator de camera preliminara in mod cert va restabili adevarul. Oricum, practica lor este una demna de domeniu ,,jocuri de noroc'' de care te sfatuiesc sa fugi ca D. de tamaie. Mult Succes si nu te lasa intimidat nici chiar de organul de cercetare. De multe ori isi merita renumele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt MadalinCristea MadalinCristea Buna ziua, As dori sa aflu care este solutionarea cea mai favorabila pentru urmatoarea situatie: Am fost la cineva acum doua saptamani cu bicicleta si am ... (vezi toată discuția)
Amenintata Loredana94 Loredana94 problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenintare prin sms andreiionel andreiionel am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei. Am replicat ... (vezi toată discuția)