Avem un contract de inchiriere cu proprietarul pe o societate comerciala care, este in lichidare.
Dorim sa transferam contractul de inchiriere catre o alta societate comerciala.
Putem sa facem asta in vre-un mod? Proprietarul nu prea vrea si zice ca n-are timp si sa ne descurcam noi lol.
Putem s-o facem fara ca sa mai trebuiasca semnatura lui?
Eventual printr-un act de cesiune... Daca trebuie am putea sa-l facem trilatelar si sa obtinem semnatura lui, trebuie sa mergem cu el la administratia financiara?
Cred ca asociatul respectiv, daca doreste sa participe activ la conducerea societatii trebuie sa se asigure inclusiv ca in cazul in care se muta, face cunoscuta noua adresa si metodele de contact (in scris) catre administrator.
Cred ca daca aratati ca dvs ati depus toate eforturile de a lua legatura cu rspectivul pana la data stabilita si acesta nu s-a prezentat, hotararea adun asoc. va fi valabila fara nici o problema.
Noi suntem in situatia similara celui cu frigiderul.
Avem echipamente de telecomunicatii colocate (contractul se numeste de colocare) adica puse in camere amenajate special de catre firme specializate impreuna cu echipamentele alot companii de telecomunicatii.
Acolo nu sunt prezenti angajatii nostrii, deci nu exista personal.
Situatia e si mai ciudata ca avem si afara Romaniei precum si in toata Romania.
Domeniul nostru de activitate nu este inchirierea mai departe a spatiului de colocare, echipamentele stand acolo in folosul nostru, noi comercializand produsul final fiind comunicatii de date.