avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate cristina V.

Activitate cristina V.

Dar poate beneficia tatăl de cele 2 luni de CCC fără ca mama sa piardă stimulentul in celelalte luni până la 3 ani?
Dacă mama reia serviciul cu 60 zile inainte de împlinirea a 2 ani de către copil, poate intra tatăl în concediu de îngrijire copil aceste 2 luni, iar mama sa beneficieze de stimulentul de inserție până la 3 ani? Mulțumesc!
Răspuns la discuția infiintare asociatie
Dar daca optam pentru constituirea patrimoniului in bani, se vor putea deconta din acest patrimoniu cheltuielile premergatoare de infiintare ale asociatiei (taxe la notar/avocat, la judecatorie etc.?
Daca facturile sunt recente, mai este nevoie de expertizare?
Doresc sa-mi infiintez o asociatie care sa aiba ca obiect activitati desfasurate
cu copiii institutionalizati. Patrimoniul initial al asociatiei poate fi constituit doar din jocurile pe care le-am achizitionat in acest scop? Am facturi ce insumeaza peste valoarea minima stabilita de OG 26/2000.
Art. 23 din legea 330/2009 privitor la incadrarea sporurilor in 30% este in vigoare, se aplica de la 1 ianuarie 2010.
Exista un proiect de ordin al MF si al MMFPS (probabil ca se va aproba) care spune ca in 2010, in baza se vor include numai sporurile si indemnizatiile de conducere care faceau parte din salariul de baza si de care s-a beneficiat in decembrie 2009. Care-va-sa-zica sporul de vechime va fi luat in considerare la aplicarea sporurilor maxime de 30%. Ramane de vazut.

Iata si proiectul de ordin: [ link extern ] .
Răspuns la discuția Legea 329/2009
Mai bine zis trebuie sa ne invite Basescu pe toti bugetarii la masa de sarbatori, la Cotroceni. ;)
Multumim foarte mult pentru solutie, mi se pare logica. Legea a fost admisa de Curtea Constitutionala, dar nu a fost atacata si pe acest temei. Ar fi trebuit...
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt!