avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate florin dorel

Activitate florin dorel

In cat timp primeste firma ,banii de pe concediile medicale ?
Discuție fiscale
Buna ziua , am si eu o problema majora,am o firma cu 2 salariati, eu si asociatul, avand 2 masini la taxi ,ni s-a facut dosar pentru neplata asigurarilor pe salarii de3500ron,precizez ca eu sunt in concediu medical din luna lui iulie 2009,dar am de primit de la asigurari peste 3800ron din luna august 2009 pe concedii medicale.In luna decembrie am platit 3200ron la finante pentru conturi anume iar ei mi-au virat unde au vrut ei si de acolo toata problema ,iar noi nu avem toata suma sa o dam pentru ca nu se mai fac bani.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie s-a fac in cazul acesta?Va multumesc!
Răspuns la discuția codul rutier
scrie data si ora
Răspuns la discuția Refuz restituire masina
nu am semnat nimic nici pentru ca i-am dat masina,nici pentru bani.
Acum 3luni i-am dat unui prieten o masina echipata pentru TAXI sa o vinda cu firma cu tot,eu aveam o datorie la el si am zis sa o dau dupa ce o vinde . Dar nu a reusit sa o vinda si i-am cerut-o inapoi,dar nu o mai vrea sa m-io de-a pina nu-i dau datoria inapoi.Firma functionand normal fara activitate,cu un salariat imi vin toate darile catre stat sa platesc dar nu pot pentru ca nu am masina cu care s-a muncesc s-a platesc.INTREBAREA mea este CE TREBUIE SA FAC? si unde trebuie sa ma adresez? va multumesc.
Răspuns la discuția codul rutier
Chiar daca am cumparat rovinieta dupa ce am luat amenda?
Discuție codul rutier
Pe DN6 intre Caransebes si Lugoj am cautat s-a cumpar rovinieta de 7zile dar nu am gasit,pentru ca nu aveam nevoie de mai mult timp.Intre timp m-a oprit o masina de politie rurala si o masina de la drumuri nationale.Fiinca nu aveam rovinieta mi-au dat amenda dar CUM? M-ia scris datele pe o foaie de hirtie fara s-a semnez absolut nici un act,dar dupa 3saptamani am primit un proces verbal cu amenda de 1000 lei fara semnatura mea si culmea are semnatura lui si la constatator si la martor iar la mentiuni nici macar nu m-a intrebat daca am sau nu.Cind am ajuns la Timisoara am cumparat rovinieta pe7zile inclusiv cu ziua aceea.Si am mai primit un proces verbal de afisare la domiciliu in care sunt 2semnaturi de martor si delegat DRDP fara vreo stampila .INTREBAREA MEA este:Daca pot sa fac contestatie si daca am cistig de cauza? Va multumesc
Discuție codul rutier
Intr-o noapte m-a oprit POLITIA RUTIERA si m-a amendat pe motiv ca am avut proiectoarele aprinse.I-am explicat ca din cauza gropilor le-am avut aprinse dar tot am luat amenda.Am vreo sansa la contestatie?
Buna ziua.Am dat spre vinzare unui prieten o masina echipata pentru TAXI de o luna si jumatate ,pe care am cerut-o inapoi si nu a vrut sa mi-o dea,pina nu ii dau o datorie pe care eu o am la el.Masina este pe firma .Ce trebuie s-a fac sa recuperez masina?Si daca se considera furt?