avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu cred ca o contestatie la executare va ajuta.
Ce ati vrea sa obtineti pe calea contestatiei la executare?
Ar trebui sa ii dati copilul in prezenta unor martori si sa asiste si la ce discutati.
Este cu adevarat aberant ce zice el dar eu am impresia ca va provoaca ca sa obtina acele despagubiri.
Daca el cere bani de la dvs. pentru a da de mancare copilului, copilul este cel care il poate refuza dar nu si dvs.Motivul ar fi acela ca ar rabda de foame...
Daca minorul va fi ascultat de instanta va putea explica ce se intampla.
Dupa parerea mea si cred ca si a instantei, este culpa lui si nu a dvs. si daca copilul il refuza pentru ca ar sta nemancat are acest drept.
Este o modalitate de tortura sa ti nemancata o persoana...si daca este copil deja este incalificabil...
As dori sa obtin o diminuare a cheltuielilor de executare avand in vedere ca am venit mic sau chiar o anulare pt ca vizitele nu se efectueaza, datorita lui si nu mie.(nu il cauta, nu il suna, nici macar de ziua lui
Aveti dreptate. El urmareste doar acele despagubiri pt ca a adus in discutie acele conditii aberante, cand a vazut ca atat eu cat si copilul nu avem nimic de obiectat sa l ia si drept razbunare ca l am executat silit sa pot obtine pensia copilului.
In ceeace priveste refuzul meu, este pt prima data cand a avut loc si asta pt ca mi am simtit copilul in pericol.....acela de a rabda de foame si de a nu putea sa ma contacteze pt a mi cere ajutor. Va reamintesc ca baiatul a fost lasat intr un market pt ca a cerut sa i se cumpere o periuta de dinti, si m a sunat sa ma duc sa l iau, ceeace am si facut.