am uitat sa mentionez ca cel de-al treilea mostenitor, care are drept la jumatate, a vrut sa vanda acest teren, cumparatorul chemandu-ne in instanta pentru a se da o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de vanzare-cumparare, vanzare cu care ceilalti doi nu sunt de acord. Nu se subintelege ca nu are nevoie de terenul cu vie?
inteleg ca noi fratii putem cere doar despagubiri cu privire la cheltuielile care au foast facute de catre tatal nostru si ca nu putem ramane unici proprietari pe terenul cu via?
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca doi mostenitori care fac cererea de iesire din indiviziune pentru o suprafata pe care este cultivata vita- de -vie, pusa de catre tatal celor doi mostenitori care fac aceasta cerere, ulterior acesta decedand, ei venind la succesiune cu sora acestuia dupa moartea bunicilor, avand drept la jumatate din suprafata iar al treilea mostenitor, fata de care vor sa iasa din indiviziune, detine cealalta jumatate. Mentionez ca in urma masuratorilor, suprafata cu via va fi numai pe jumatate din teren. Proba cu martori este concludenta?
Buna ziua,
Cum se poate dovedi interesul economic intre doua SRL-uri? Ce fel de act poate fi intocmit pt a dovedi acest interes economic in cazul in care una dintre societati vine in sprijinul celeilalte cu un teren, pe care il pune drept gaj, pt ca ea sa poata finaliza o constructie pt care a luat un credit iar acum solicita o suma suplimentara, fara ca societatea care vine sa o sprijine pe cealalta sa obtina vreun profit ?
Buna ziua,
As dori sa stiu cum se calculeaza cota parte indiviza dintr-un teren de 600mp pe care s-au construit 10 apartamente( coeficientii de calcul).
Multumesc
Buna ziua,
Care este procedura de retragere sau demisie a unui administrator a unei societati comerciale romane, cu asociati straini, in cazul in care asociatii nu-si platesc datoriile?
Dupa notificare, mai este necesara si hot. AGA?
In cazul in care intr-o societate comerciala un consilier juridic este angajat cu aceasta functie dar codul COR este trecut de la juristconsult, ce trebuie facut pt a indrepta aceasta eroare?
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu daca un consilier juridic al unei societati comerciale poate face inscrisuri in cartile de munca ale angajatilor societatii.
Multumesc
Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti daca un consilier juridic angajat intr-o societate comerciala poate face protectia muncii angajatilor societatii respective.
Va multumesc