avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale interesul economic a doua societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

interesul economic a doua societati comerciale

Buna ziua,
Cum se poate dovedi interesul economic intre doua SRL-uri? Ce fel de act poate fi intocmit pt a dovedi acest interes economic in cazul in care una dintre societati vine in sprijinul celeilalte cu un teren, pe care il pune drept gaj, pt ca ea sa poata finaliza o constructie pt care a luat un credit iar acum solicita o suma suplimentara, fara ca societatea care vine sa o sprijine pe cealalta sa obtina vreun profit ?

Alte discuții în legătură

Achizitie bun imobil prin credit bancar mirelaard mirelaard In cadrul unui SRL s-a achizitionat prin credit o constructie. aceasta societate are in prezent conturile blocate si mai multe datorii la terti si inca o suma ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa la rosu catalucan catalucan Buna ziua, am construit o casa la rosu si acum nu mai am bani pentru a o termina. As vrea sa stiu daca se poate intabula casa la rosu pentru a o pune gaj la ... (vezi toată discuția)
Executare silita badila steluta badila steluta daca nu am obtinut suspendare pt. executarea silita in urma unei contestatii pt. ca nu au fost probe relevante iar acum au aparut noi elemente se poate ... (vezi toată discuția)