avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achizitie bun imobil prin credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achizitie bun imobil prin credit bancar

In cadrul unui SRL s-a achizitionat prin credit o constructie. aceasta societate are in prezent conturile blocate si mai multe datorii la terti si inca o suma de achitat pentru finalizarea creditului. Se depun bani la banca pentru achitarea ratelor pentru constructie. Care ar fi procedura de urmat pentru a putea ramane cu bunul imobil?
Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 18:56, 4 Iulie 2012
Daca conturile au fost blocate de catre terti, atunci orice suma de bani depusa in aceste conturi (cu orice titlu, inclusiv ratele la credit) vor fi poprite pt a fi achitate catre terti.

Mergeti la banca ssi lamuriti situatia exact pt ca va veti trezi ca nu aveti achitate ratele la credit.

Stabiliti cu ei si care este procedura pt achizitionarea imobilului.
Buna ziua
Aveti dreptate doar in cazul in care NU s-a facut un gaj pe cont de catre banca la acordarea creditului, inscris la arhva electronica (ceea ce nu prea cred).
Daca s-a facut gaj pe cont atunci banca are dreptul sa-si incaseze sumele datorate ca si rate lunare fara nici o problema, indiferent de proprire.
Chiar si in cazul in care nu exista gaj pe cont sumele datorate catre banca se pot depune intr-un cont special ( debitori diversi) de unde se pot face platile.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)