avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent....poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

urgent....poprire conturi

a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede?
Cine a poprit contul?
Daca e vorba de finante in mod logic trebuie sa va achitati debitul pentru care s-a instituit poprirea.Daca e vorba de un tert care are un titlu executor pe care il valorifica , trebuie sa achitati aceasta datorie.
pt impozit/ tva /salarii /cas faceti plata direct in conturile respective din trezorerie pana se deblocheaza contul, daca pentru asta va grabiti.
este intradevar o datorie pt care creditorul are titlu executoriu. daca achit aceasta datorie in contul poprit pot ulterior cu o copie dupa poprire sa merg la celelalte banci pentru a nu fi blocate s
daca veti reusi sa achitati datoria, trebuie sa mergeti la executor cu dovada platii.
in cazul in care platiti toata suma dintr-un singu cont deschis la o banca, acel cont va deveni functional din momentul in care achitati. pentru ca celellate banci sa deblocheze conturile e nevoie de ordinul de ridicare a popririi din partea executorului, in original sau eventual o copie certificata de catre acesta.
daca conturile deschise la alte banci nu sunt blocate nu este nevoie, sa ii anuntati.
noi am aflat ca ne-au fost poprite conturile de la banca. nu am primit la societate nici o somatie-nimic.
exista de altfel o intelegere cu creditorul de a achita sumele in rate pana in luna martie 2009. nu am avut disponibilitati si am achitat doar o mica parte din suma.
suma o datoram in urma unui litigiu pierdut, creditorul avand o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
avand in vedere ca nu am primit somatie de plata, am putea face o contestatie la executare??????

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar mosquito mosquito Salut. Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron. Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate de catre executor, desi am platit ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua. Acum ceva timp prietenul meu a primit o amenda pentru rovinieta, s-a platit amenda in sine de catre altcineva si din anumite motive nu a stiut ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)