avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrisurile in carnetele de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrisurile in carnetele de munca

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un consilier juridic al unei societati comerciale poate face inscrisuri in cartile de munca ale angajatilor societatii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:11, 15 Martie 2010
Daca a absolvit cursul de inspector resurse umane si a primit aprobarea de inscriere in carnete de la ITM.

Ptr a primi aprobarea de inscriere in carnete trebuie sa se prezinte la un examen la ITM. Daca promoveaza examenul atunci va primi aprobare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul de a opera in cartile de munca? stefdea_30 stefdea_30 noi suntem o firma in plina dezvoltare si in urmatoarele 2 sau 3 luni o sa depasim numarul de 50 angajati, asta inseamna din cate stiu eu ca suntem considerati ... (vezi toată discuția)
Valabilitate curs adinagea adinagea Buna ziua, Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)
Atestare itm mihapet mihapet Buna ziua, Vreau sa dau in ianuarie examenul de atestare a inspectorilor de resurse umane la ITM, dar nu stiu pana cand se fac inscrierile. mentinez ca ... (vezi toată discuția)