avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate tapleaua

Activitate tapleaua

Discuție succesiune
buna seara, am o nelamurire, pe titlul de proprietate sunt trei mostenitori ,se poate ca doi dintre ei sa i mi dea mie partea lor fare a mai face succesiunea si alte acte,unul dintre mostenitori este socrul meu si intrun final tot la mine o sa ajunga ci revine lui plus inca ceva din imparteala care osa se faca. va multumesc.:">
Răspuns la discuția proprietate
va multumesc pentru ajutor , am fost astazi la notar am povestit ,, povestea" concluzia a fost :contract de vinzare cumparare cu clauza deuzurfruct viager, si nu se mai poate schimba nimic ,nici de parinti nici de fratele meu, proprieter voi fii eu dar parinti vor avea dreptul de a locui tot timpul acolo.
Discuție proprietate
buna seara ! ma numesc gabi si am o problema am cerut parintilor mei care sunt proprietari pe un teren+ocasa(batrineasca) act de vinzare-cumparare der au spus ca i-mi dau un act in care sa intru in proprietate dupa decesul lor, problema este ca doresc sa demolez casa veche si sa construiesc alta, dar daca intre timp se razgandeste ce fac#-o. puteti sa ma sfatuiti ce act ar fii mai in avantajul meu,mentionez ca mai am un frate. va multumesc.