avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate kenitza

Activitate kenitza

Am inteles. Eu va multumesc. Si imi cer scuze pentru greseala.
Pot folosi/depune la dosar inregistrarile audio?
Ce consecinte legale ar avea asupra mea faptul ca am inregistrat-o fara acordul ei sau al copilului?
Va multumesc.
inregistrarile sunt date de un dispozitiv de inregistrare purtat de copil.
Eu ce sa inteleg ref la ingrijiri medicale? Tb sa ajunga batut bine la spital pt ca doamna sa fie pedepsita? Sau sa ramana atat de afectat psihic incat un psiholog sa "vada" ceva concret?
Un psiholog vede si judeca instantanee, nu constata pe termen lung. Il vede de 2-3 ori si i se pare ok atata timp cat el se joaca. Dar nu vede cosmarurile lui, plansetele, schimbarile in comportament pe termen lung.
Am fost deja, la directia de protectie, asistenta copil, etc. Concluzia: "copilul suporta binisor, de ce va stresati ca stresul dvs afecteaza copilul?"=D>
Ce sa inteleg, ca legea nu protejeaza copiii decat cand e prea tarziu?
Chiar nu se poate face nimic? Tb batuti bine inainte?
Buna ziua.
Educatoarea ii pedepseste uneori, zilnic aproape, lovindu-i peste fata, cap, le da cu pumnul si cu creionul in cap, ii paruieste, urla la ei, ii ameninta cu diverse, ii imbranceste,etc, fara a lasa urme pe corp.
Desigur, dansa neaga complet.
Am inregistrari audio cu incidentele(se pot folosi sau e ilegala inregistrarea ei/a copilului?) si, desigur, si marturia copilului.
Visez sa plateasca pt suferinta copiluluiX-(. I-as aplica macar o data acelasi tratament X-( insa evident nu pot#-o. Asa ca vrem dreptate pe cale legala cum e si firesc.
Cum procedez?
Buna ziua.
Am semnat un contract cu o gradinita la inceputul anului scolar trecut. E drept, l-am semnat pur si simplu, dupa ce l-am citit mai mult sau mai putin, stiind ca si de as avea comentarii, m-as fi lovit de raspunsuri de genul "acesta e contractul standard, daca va convine bine, daca nu, duceti-va copilul in alta parte", in plus nu era primul an la acea gradinita. Abia acum am observat ca in contract scrie astfel:
1. Cuantumul taxei anuale de scolarizare este de X lei.
2. Aceasta se plateste fractionat in 10 transe lunare egale, incepand cu luna .... etc.
Noi am platit lunar suma X, FARA a primi vreo chitanta.
Vreau sa stiu daca pot recupera diferenta si cum.
Răspuns la discuția care este partea la mostenire?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile dvs.
Cu stima,
Camelia
Răspuns la discuția care este partea la mostenire?
Va multumesc.
Problema noastra e ca tatal meu este destul de bolnav pt a face infinite drumuri in alt oras indepartat pana la rezolvarea situatiei/cazului.
Si dansa, sotia de-a 2a, nu doreste nicicum sa onoreze partea tatalui meu, bazandu-se pe faptul ca, ajungandu-se in instanta, nici un judecator nu o va executa silit la varsta ei, precum si pe alte relatii pe care le are in acel oras.
Din ce moment il poate reprezenta sau chiar inlocui cineva ca mostenitor pe tata?
Nu am inteles exact din "tatal dvs poate ceda ce mosteneste, oricui doreste".
Momentan el si sotia bunicului s-au prezentat pt a face succesiunea, care s-a amanat din lipsa unor acte ale doamnei.
Ina o data multumiri.
Buna ziua.

Puteti sa ma ajutati, va rog?
Bunicul din partea tatalui meu a murit recent. Tatal meu este unicul copil al defunctului, din prima casatorie a acestuia. Din a doua casatorie nu a avut copii.
Ca urmasi ar fi tatal meu si sotia de-a doua a defunctului (casatoriti de foarte multi ani).
Bunicul meu si sotia sa au un apartament pe numele amandorura. Posibil si un teren, niste conturi bancare, alte obiecte despre care nu se stie nimic insa sigur, cum ca ar exista intradevar.
Intrebarea mea este cat/ce parte ii revine tatalui meu ca mostenire (daca vorbim de apartament macar).
Si o alta intrebare. Tatal meu poate sa cedeze drepturile sale la mostenire altcuiva? De ex mamei mele sau surorii mele sau mie.
Va multumesc.
Cf contractului incheiat si in vigoare si a penalitatilor mentionate in contract, de 1% pe zi, suma totala a penalitatilor ar fi foarte foarte mare, practic as mai plati o data suma X din factura.
Pe cand cu aceasta dobanda legala de referinta sau cum se numeste ea, as plati numai un 10% din X.
Interesul meu e sa inchei odata si odata acest contract si cu costuri cat mai mici, intrucat deja m-a costat foarte mult, de un an tot platesc facturi la ei si nu am nici o dovada din partea lor ca si-au indeplinit serviciile platite.
Daca fac acest act aditional, este legal?
Recomandati-mi un avocat din bucuresti va rog, specializat si pe emigrare si pe comercial, pls.
Multumesc.
Am inteles, va multumesc.
Mi-ar prinde bine si o recomandare pentru un avocat care sa acopere aceasta parte comerciala (fiscala, contabila, habar n-am) dar si pe parte de emigrare.

Cu stima,
C.