Buna ziua.
Educatoarea ii pedepseste uneori, zilnic aproape, lovindu-i peste fata, cap, le da cu pumnul si cu creionul in cap, ii paruieste, urla la ei, ii ameninta cu diverse, ii imbranceste,etc, fara a lasa urme pe corp.
Desigur, dansa neaga complet.
Am inregistrari audio cu incidentele(se pot folosi sau e ilegala inregistrarea ei/a copilului?) si, desigur, si marturia copilului.
Visez sa plateasca pt suferinta copiluluiX-(. I-as aplica macar o data acelasi tratament X-( insa evident nu pot#-o. Asa ca vrem dreptate pe cale legala cum e si firesc.
Cum procedez?
Examinare psihologica, martori, inregistrari daca sunteti parte in convorbiri telefonice, etc.
Faceti plangere penala si in functie de numarul de ingrijiri medicale, va fi si incadrarea juridica.Poate va asociati mai multi parinti in acest demers.
Daca va ajuta directiunea este mai bine.Consultati un avocat.
inregistrarile sunt date de un dispozitiv de inregistrare purtat de copil.
Eu ce sa inteleg ref la ingrijiri medicale? Tb sa ajunga batut bine la spital pt ca doamna sa fie pedepsita? Sau sa ramana atat de afectat psihic incat un psiholog sa "vada" ceva concret?
Un psiholog vede si judeca instantanee, nu constata pe termen lung. Il vede de 2-3 ori si i se pare ok atata timp cat el se joaca. Dar nu vede cosmarurile lui, plansetele, schimbarile in comportament pe termen lung.
Am fost deja, la directia de protectie, asistenta copil, etc. Concluzia: "copilul suporta binisor, de ce va stresati ca stresul dvs afecteaza copilul?"=D>
Ce sa inteleg, ca legea nu protejeaza copiii decat cand e prea tarziu?
Chiar nu se poate face nimic? Tb batuti bine inainte?
Din pacate daca nu are urme de abuz nu prea puteti face nimic. Eventual sa faceti parintii o plangere la superiorii educatoareai si sa fie data afara din sistem. Dar in instanta nu prea e nimic de facut.
Din pacate daca nu are urme de abuz nu prea puteti face nimic. Eventual sa faceti parintii o plangere la superiorii educatoareai si sa fie data afara din sistem. Dar in instanta nu prea e nimic de facut.