avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poate raspunde penal o educatoare batausa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poate raspunde penal o educatoare batausa?

Buna ziua.
Educatoarea ii pedepseste uneori, zilnic aproape, lovindu-i peste fata, cap, le da cu pumnul si cu creionul in cap, ii paruieste, urla la ei, ii ameninta cu diverse, ii imbranceste,etc, fara a lasa urme pe corp.
Desigur, dansa neaga complet.
Am inregistrari audio cu incidentele(se pot folosi sau e ilegala inregistrarea ei/a copilului?) si, desigur, si marturia copilului.
Visez sa plateasca pt suferinta copiluluiX-(. I-as aplica macar o data acelasi tratament X-( insa evident nu pot#-o. Asa ca vrem dreptate pe cale legala cum e si firesc.
Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: kenitza , utilizator 12:10, 5 Iunie 2012
Eu sunt de acord cu domnul avocat Vlad.
Depunerea unei plangeri penale va duce la audierea ei si in functie de probtabili.

Cu siguranta ca politia ii va explica lucruri importante si nu va mai proceda asa.
Pot folosi/depune la dosar inregistrarile audio?
Ce consecinte legale ar avea asupra mea faptul ca am inregistrat-o fara acordul ei sau al copilului?
Va multumesc.
Intervenţie moderator

Kenitza, vă rog să adresaţi întrebari în topicurile deja deschise de dvs. şi sa nu mai deschideţi altele noi , privind acelaşi subiect. Vă multumesc.

Kenitza a scris :
Subiect: Pot folosi/depune la dosar inregistrarile audio pt a dovedi infractiunea?
www.avocatnet.ro/con ...
Buna ziua.
Va readuc in atentie discutia din pagina de mai sus.

Ce consecinte legale ar avea asupra mea faptul ca am inregistrat fara acordul ei sau al copilului?
Va multumesc.

Am inteles. Eu va multumesc. Si imi cer scuze pentru greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio la gradinita crinaaa crinaaa buna ziua, pentru ca violențele asupra copiilor din gradinite nu sunt fapte care să aibă cu ușurință martori, si pt ca am avut motive sa cred ca se ... (vezi toată discuția)
Sot violent, ordin de protecție și plângere penala Cristina.novac Cristina.novac Buna ziua! Va rog sa ma ajutati, nu stiu cum sa procedez, ce trebuie să fac, sunt însărcinată în 4 luni si jumatate, am si o sarcina cu probleme, iar ... (vezi toată discuția)
Sechestrati in casa 48 de ore? ContSters129337 ContSters129337 Buna ziua. In urma divortului pronuntat in urma cu 1 an, mi-a fost incredintat spre crestere si educare, fiul meu minor, care are acum 4 ani si 8 luni, tatal ... (vezi toată discuția)