avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate cristinacazan

Activitate cristinacazan

Buna ziua!Am terminat facultatea in anul 2003 si am fost incadrata ca profesor suplinitor calificat de la 1 septembrie 2003.Exista o lege la vremea aceea in care se preciza ca suplinitorii nu beneficiaza de prima de instalare deci nu am avut dreptul sa o solicit.Intre 2006-2008 am fost in concediu de crestere a copilului iar la intoarcerea din concediu am solicitat prima de instalare dar mi s-a spus ca au trecut cei 5 ani de la absolvirea studiilor.In 2009 am terminat masteratul intr-un domeniu diferit de domeniul in care profesez.AM DREPTUL LA PRIMA DE INSTALARE?Multumesc.
Buna ziua!Am terminat facultatea in anul 2003 si am fost incadrata ca profesor suplinitor calificat de la 1 septembrie 2003.Exista o lege la vremea aceea in care se preciza ca suplinitorii nu beneficiaza de prima de instalare deci nu am avut dreptul sa o solicit.Intre 2006-2008 am fost in concediu de crestere a copilului iar la intoarcerea din concediu am solicitat prima de instalare dar mi s-a spus ca au trecut cei 5 ani de la absolvirea studiilor.In 2009 am terminat masteratul intr-un domeniu diferit de domeniul in care profesez.AM DREPTUL LA PRIMA DE INSTALARE?Multumesc.
buna ziua!am cumparat impreuna cu sotul meu o suprafata de pamant acum 9 ani,in prezenta unor martori.persoana care ne-a vandut terenul nu avea titlul de proprietate pe numele ei ,ci pe numele mamei care era decedata.Timp de 9 ani nu am mai putut lua legatura cu acea persoana deoarece a fost plecata din judet si nu i-am cunoscut noua adresa.In septembrie s-a intors in localitate si mi-a promis ca isi va face succesiune dupa mama(costurile urma sa le platesc eu) pentru a putea sa facem act de vanzare -cumparare pe acel pamant prin notariat.Au trecut 4 luni si aceasta persoana nu mai raspunde la telefon nu mai pot lua legatura cu ea.Ce este de facut?Trebuie sa ma adresez unui avocat?Am doar actul de vanzare de mana cu martori si titlul de proprietate al pamantului care este pe numele mamei vanzatoarei.Care sunt sansele de castig in acea situatie?Va multumesc!
BUNA ZIUA!Parintii mei au cumparat in anul 2000 ,40 de arii de pamant de la o persoana printr-un act de mana in prezenta unor martorii.In acesti 9 ani care au trecut de la cumparare am folosit acest pamant si am platit impozit la Primarie.Dorim sa facem un act de vanzare-cumparare prin notariat insa vanzatorul nu vrea sa se prezinte la notar.Ce este de facut in aceasta situatie?Va multumesc!