avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate camycris

Activitate camycris

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute cu o informatie?Cat este tariful pentru schimbarea regimului matrimonial?
Multumesc mult pentru raspuns! Dar as dori sa va intreb ,daca schimbam regimul matrimonial cu cel cu separarea de bunuri ,casa poate sa intre in posesia mea?Casa a fost cumparata in rate de la stat si a fost cumparata in timpul casatoriei anterioare,dar s-a continuat platirea ratelor cand noi eram deja casatoriti.Mentionez ca sotul a fost de acord chiar sa imi doneze intreaga casa daca asta il ajuta cu ceva pe fiul nostru.
Buna ziua! Sotul mai are 2 copii din casatoria anterioara! Eu as vrea ca dupa moartea sotului si a mea sa-i ramana baiatului nostru cea mai mare parte din casa.Acum baiatul are 15 ani.Cei doi copii ai sotului din casatoria anterioara nu tin legatura cu tatal lor.Si sotul meu doreste sa-i ramana baiatului nostru cat mai mult din casa.Stiu ca dupa moartea tatalui toti copiii au dreptul la mostenire si ma gandeam ca daca jumatate din casa imi este donata mie ,acea jumatate ii ramane baiatului nostru si cealalta jumatate se imparte in trei.
Multumesc tare mult pentru raspuns! Nu m-a sfatuit nimeni! Eu am crezut ca asa e bine! Si sotul meu ar dori sa-i ramana casa fiului nostru pentru ca ceilalti doi copii ,fiind deja adulti,nu tin legatura cu el,fiind invatati inca de mici,de mama lor!
Buna ziua! Nu stiam acest lucru despre donatie! Nu stiu cum sa fac sa ramana mare parte din casa baiatului meu din aceasta casatorie.Am investit multi bani in aceasta casa si as vrea sa-i ramana cat mai mult lui.Credeti ca nu are rost sa mi se faca aceasta donatie,avand in vedere ca si este destul de scump?Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua! Imobilul este intabulat dar pe extrasul de carte funciara tot apare sulta! Am gasit chitantele care dovedesc ca acei bani au fost trimisi fostei sotii!Daca mergem la cartea funciara cu acele chitante se sterge sulta?Multumesc!
Buna ziua! Sotul meu a mai fost casatorit.Au divortat,au facut partaj si casa i-a ramas sotului fiind obligat sa plateasca o sulta.A achitat acei bani candva prin 2002-2003.Acum vrea sa imi doneze mie jumatate din casa dar la notar ne-a spus ca trebuie sa dovedeasca ca a platit acei bani.Fosta sotie este plecata din tara si sotul nu mai detine chitantele.Ce este de facut in acest caz?Nu poate sa imi doneze?
Răspuns la discuția Proprietate casa
Multumesc!
Răspuns la discuția Proprietate casa
Multumesc mult! Si ca sa imi doneze o parte din casa unde trebuie mers? La notar? Multumesc!!!