Societatea la care am lucrat, mi a oprit lunar bani pentru poprire. După încetarea raporturilor de muncă, am primit Somație imobiliară. Angajatorul nu a virat nimic in contul Executorului, deși mie îmi oprea lunar. Executorul nu a cerut Validarea popririi ,deși era obligatoriu după 30 de zile, dacă nu erau virați bani. Acum trebuie sa plătească tot angajatul, având în vedere că deja valoarea s-a și dublat. Precizez că Societatea este in insolvență la data primirii Somației
Pot sa specific ca nu se va desfasura activitate in apartament ? ma pune pe mine la adapost de diverse probleme ale societatii ? Pentru ca asta vreau sa stiu , daca ma implica cumva in problemele societatii si daca am vreo obligatie cu privire la spatiu , sa ma bazez doar pe vorbe sau sa precizez in contract ca nu se ocupa spatiul , ci doar in acte are acest sediu.
Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar sa aiba o adresa pentru sediu.
Eu locuiesc acolo si as vrea sa stiu ce implica asta .
Revin , din pacate cu problema nerezovata , ba mai mult masina a disparut din curtea bunicii unde se afla :(, matusa mi-a transmis ca mama a vandut-o , dar nu avea cum deoarece actele masinii erau in casa la mine la moartea mamei , ulterior in mana la matusa mea si apoi disparute . Ce pot sa fac ? bijuteriile nu le mai recuperez , dar nu pot sa las ca si masina sa imi fie practic luata fara drept si vanduta probabil la fier vechi :(
Plangerea unde sa o fac , avand in vedere ca eu locuiesc in Bucuresti , iar masina trebuie recuperata din jud. Buzau ?
Martor exista , si chiar eu am vazut-o cu borseta cu acte in mana pe matusa mea , dar , nu m-am gandit ca o sa le si fure impreuna cu bijuteriile mamei, iar eu nu prea am stat acasa , trebuind sa alerg dupa tot ce trebuia pentru inmormatare.
Trebuie cumva sa ma insoteasca politia la ridicarea masinii ?
Sa fac plangerea cand ajung in Buzau ?
Va rog sa ma credeti ca efectiv nu stiu cum sa procedez .
sa inteleg ca nu prea mai am ce sa fac ? mama a murit acum 3 luni , dar masina a fost ultimul lucru la care mi-a stat gandul .
Cei de la politie mi-au spus ca legal nu am de ce sa mai imi fac probleme in privinta masinii , ca sunt in regula la ei si la administratiea financiara , dar macar sa o pot lua de la tara din curte , si stiu sigur ca mamaie nu imi permite intrarea in curte .
Pana la urma actele si aurul nu il mai recuperez , dar cum sa intru in curte sa iau masina ? trebuie sa merg cu politia ?
Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului , nici nu stiti cat conteaza .
Nu mi-am imaginat ca o sa intreb asta vreodata , dar ...asta e viata......
La moartea mamei mele , matusa mea a luat aurul si borseta cu actele masinii , masina care este in prezent in provincie , nu mai este functionala de cand a murit tatal meu . Am avut multe greutati din cauza asta , trebuind sa umblu foarte mult pentru a rezolva la administratia financiara si la politie .
Masina vreau sa o iau de acolo dar problema este ca nu o sa fiu lasata sa intru in curte unde se afla si cheile si sunt convinsa si actele masinii .
Aurul sunt convinsa ca nu il mai pot recupera dar cum sa fac sa iau masina de acolo ?
Sa fac plangere la politie pentru furtul actelor ?
Sa ma adresez politiei sa pot intra in curte ?
Va rog mult sa ma indrumati cumva , pentru ca nu stiu efectiv cum sa procedez