avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita angajat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita angajat

Societatea la care am lucrat, mi a oprit lunar bani pentru poprire. După încetarea raporturilor de muncă, am primit Somație imobiliară. Angajatorul nu a virat nimic in contul Executorului, deși mie îmi oprea lunar. Executorul nu a cerut Validarea popririi ,deși era obligatoriu după 30 de zile, dacă nu erau virați bani. Acum trebuie sa plătească tot angajatul, având în vedere că deja valoarea s-a și dublat. Precizez că Societatea este in insolvență la data primirii Somației

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza o treime din salarul unui angajat dupa ce se infiinteaza poprirea? marioaramuntean marioaramuntean Am infiintat o poprire la un debitor pentru amenzi la societatea unde lucreaza. Patronul societatii a virat o treime din salariul angajatului pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)