avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza o treime din salarul unui angajat dupa ce se infiinteaza poprirea?

Am infiintat o poprire la un debitor pentru amenzi la societatea unde lucreaza. Patronul societatii a virat o treime din salariul angajatului pe o perioada de 4 luni ( dar doar la insistentele noastre) si acum din luna iulie 2017 nu mai vireaza acesti bani. In schimb, patronul ii retine salariatului 1/3 din salariu spunand ca-i vireaza in contul popririi.
Va rog sa-mi spuneti ce se poate face impotriva societatii, avand in vedere ca nu a mai virat nici un leu (daca se poate face ceva pentru societatile la care se infiinteaza popriri pentru salariati si societatile nu vireaza banii din salariile angajatilor). Mentionez ca respectivul salariat ne-a sunat si ne-a intrebat daca s-au virat banii avand in vedere ca patronul i-a spus ca banii s-au virat in fiecare luna.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
marioaramuntean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Evelyn 10 , utilizator 19:03, 2 Martie 2018
Daca tertul poprit nu-si indeplineste obligatiile ce-i revin pentru efectuarea popririi, creditorul urmaritor, debitorul sau executorul judecatorec in ntermen de cel mult o luna de la data cand tertul poprit trebuia sa consemneze sau sa plateasca suma urmaribila, poate sesiza instanta de executare, in vederea validarii popririi....
Validati popririle. Verificati cu executorul ca nu cumva debitorul sa vireze catre executor.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se face?? De la mine angajatorul a retinut aprox. 3000 de lei si nu a virat nici un ban in contul specificat de executor. Din cauza asta sunt executat a doua oara pt aceasi suma si cu penalizari. Au trecut deja 10-11 luni .MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sugestii. Am primit prin posta o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat. Cum trebuie sa procedez in ... (vezi toată discuția)
Urgent!! rocsy77 rocsy77 doresc o explicatie de la persoane competente ce viziteaza acest site,eu sunt in ceata,lucrez intr-o institutie bugetara,am retinere pe fluturas ,o pensie ... (vezi toată discuția)