avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate cam_gav

Activitate cam_gav

Răspuns la discuția 2. Calcul salariu manager spital
În situatia in care nu este in plata director medical,cum se stabileste salariul managerului . Este numit interimar un medic primar gradatia 3 ?
dupa aparitia OUG nr. 96/2018 , pensionarii pentru limita de varsta care cumuleaza pensia cu venit salarial in baza unui contract de munca cu durata determinata mai pot beneficia de cumul ,sau vor trebui sa opteze pentru unul din venituri?pensie sau salariu?
multumesc
buna ziua
daca un asistent medical a desfasurat activitate in baza unui contract de prestari servicii intr-un spital timp de 2 ani ,dupa care a participat si a fost declarat admis la un concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical in acelasi spital,la incheierea CIM perioada de pe contractul de prestari servicii se considera vechime in specialitate,sau se incadreaza ca asistent medical debutant?
va multumesc.
se introduc in revisal contractele cu timp partial numai pentru garzi? (este vorba de medicii care incheie cu spitalul CIM doar pentru garzile efectuate in timpul liber)
ce salarii sau sume ar trebui introduse in conditiile in care sunt luni in care efectueaza o garda,in altele 5 garzi sau sunt luni in care nu efectueaza nici o garda?
ar trebui modificate lunar sumele? #-o
va multumesc
Buna ziua
am avut angajat un medic cu CIM per det cu aprobarea MS pana la data de 31.03.2013.
In cursul lunii martie a sustinut examen pentru un post pe per nedeterminata .
Am facut act aditional la CIM initial cu modificarea duratei contract
La introducerea in revisal am modificat durata si am trecut data de 01.04.2013
La raportul salariatului apare CIM per nedeterminata pana in 31.03.2013, fara perioada 01.04.2013 pana in prezent
Am gresit ceva?
a mai intalnit cineva acest caz?
Va multumesc
Răspuns la discuția contracte de munca
va multumesc mult
am recurs la un contract numai pentru garzi
buna ziua
lucrez la un spital la personal
un medic chirurg a fost ales senator in mandatul 2012-2016
el si-a exprimat dorinta de a desfasura activitate medicala la sfarsitul saptamanii,respectiv joi vineri simbata si duminica
un contract de munca cu durata determinata si timp partial de 16 ore pe saptamana este posibil ?(3 joi,3 vineri,5 simbata si 5 duminica)
mentionez ca medicii au program de 7 ore pe zi 35 ore pe saptamana iar 16 ore nu reprezinta nici jumatate de norma ,nici sfert,nici o ora
va multumesc
vreau sa introduc suspendarea pentru incapacitate de munca-intru in contracte,suspendare,bifez angajatul ,iar la temei suspendare,nu apare art.50 b),ce art trec pentru suspendare in caz de concedii medicale?ma poate lamuri cineva?
va rog!
se pot sterge angajatii din noua versiune de revisal?
Codul Muncii prevede ca CIM inceteaza de drept cand sunt indeplinite cumulativ conditiile de varsta si stagiu minim pentru pensionare .Problema ar fi daca noul contract s-ar face in sectorul bugetar,unde posturile se ocupa doar prin concurs,iar legislatia actuala blocheaza ocuparea posturilor si nu se pot face angajari decat 1/7.