avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscriere in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscriere in REVISAL

Buna ziua
am avut angajat un medic cu CIM per det cu aprobarea MS pana la data de 31.03.2013.
In cursul lunii martie a sustinut examen pentru un post pe per nedeterminata .
Am facut act aditional la CIM initial cu modificarea duratei contract
La introducerea in revisal am modificat durata si am trecut data de 01.04.2013
La raportul salariatului apare CIM per nedeterminata pana in 31.03.2013, fara perioada 01.04.2013 pana in prezent
Am gresit ceva?
a mai intalnit cineva acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 3 Aprilie 2013
Daca de la 01.04.2013 contractul este nedeterminat aceasta data trebuie trecuta la Data la care produce efecte nicidecum la Durata
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
IGHI, utilizator
Este gresit .. modificarea duratei trebuia facuta cu data de 31.03.2013 si nu cu 01.04.2013 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada det in revisal misuku81 misuku81 buna ziua, am un cim la a 2-a prelungire pe per det. in revisal la \"data de inceput\" ce data pun? (in conditiile in care aceasta per det incepe cu data de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca imuntenegru imuntenegru Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema ce v-o expun. Prietenu meu a fost angajat in data de 08.10.2012, pe un concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)