buna ziua,
as dori sa stiu si eu 1.unde pot gasi o lista cu activilati eligibile pentru proiectul de finantare de max 25 000 euro pentru someri 2.care sunt etapele ,sau de unde as putea sa le aflu pentru a aplica in acest program
Pai nu vor considera cei de la somaj ca fac venituri din birou ?
Nus unde as putea sa aflu exact , mi-e frica sa nu fiu acuzata ulterior de fals in declaratii sau in acte!
Multumesc
Buna ziua,
am si eu o intrebare:
in vara lui 2009 mi-am deschis un birou de arhitectura, cu care in schimmb nu am apucat sa produc nimic deoarece nu au fost comenzi!
Intentionez sa estimez in continuare venit 0 pe birou. In acelas timp mi s-a desfiintat si postul de la firma unde lucram si mi se intocmesc actele de somaj!
Mai pot lua somaj daca am birou sau trebuie sa inchid neaparat biroul?
Mumtumesc
M-am exprimat un pic aiurea: am lucrat din februarie 2008-februarie 2010, la 28 februarie 2010 mi s-a desfiintat postul!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Mi-a fost desfiintat postul la firma la care am lucrat din februarie 2008 si pana in februarie 2010!
Am vorbit cu contabila firmei care intr-un "exces de amabilitate" mi-a zis sa ma duc la ea la birou sa-mi iau fisa fiscala ca sa o depun! Asta nu este obligatia angatorului sau nu este o regula????
Si daca ar trebui sa-mi depun singura fisa fiscala unde ar trebui sa fac asta si insotita de ce alte documente?
please help
Dupa lupte seculare mi-am convins angajatorul sa-si plateasca darile la stat sa ne dea in somaj.
El nu ne-a platit nici salariile din luna septembrie si pana acum si ma intrebam daca este posibil sa ne faca foile de somaj fara toate actele incheiate adica fara statele semnate de noi!
Si inca o rugaminte la cei ce cunosc: ce foi /documente ar trebui sa primesc la desfiintarea postului si darea in somaj?
Si este obligat sa dea un salariu compensatoriu sau este la latitudinea lui?
Mi-este frica sa nu mi se dea vreo foaie conform careia sa semnez ca s-au achitat de toate datoriile catre mine deoarece as vrea dupa incetarea contractului sa-i dau in judecata!
Pai nu cred ca ar fi o idee buna pentru ei sa semneze in fals statele.
la alte locuri de munca pe langa foaia de demisie se facea si un fel de proces verbal incheiat intre parti conform caruia firma zicea ca mi-am indeplinit sarcinile de serviciu si eu ziceam ca mi-am primit toti banii integral. Din acest motiv ma gandeam ca nu am cum sa fac foaia de demisie, firma avand datorii la mine.
Multumesc pentru raspuns.